"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ni una sola passa cap a la titularitat pública del camí.

psm-pollenca | 02 Desembre, 2009 22:38 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir va tenir lloc el Ple Ordinari de desembre a l’ajuntament de Pollença, on entre altes assumptes, es varen tractar les mocions del PSM i d’A-EU-EV referents al Camí de Ternelles. En primer lloc hem de criticar que el Ple de Novembre es celebrà ja dins el desembre, una mostra clara de la informalitat que impera en la gestió de l’Ajuntament.

Des del PSM lamentem que l’Equip de Govern de Pollença rebutgés totes i cadascuna de les mocions presentades respecte de Ternelles, demostrant així el seu total desinterès en avançar cap a reconèixer la titularitat pública del camí.

En concret la moció del PSM estava destinada a obrir un expedient de recuperació d’ofici del camí, procediment reglat per la llei 33/2003 del Patrimoni de les Administracions Públiques. Les mocions d’A-EU-EV anaven en el sentit d’emetre informes tècnics respecte a la possibilitat de decretar per part de Batllia l’obertura del Camí i de delimitar correctament el traçat del camí, delimitació que necessàriament s’ha de fer per recuperar la titularitat pública del Camí.

Aquesta actitud demostrada pel Govern Municipal contradiu l’interès comú i va en contra de la recuperació del camí, amb la voluntat no confessada de dilatar el procés més enllà de les properes eleccions locals.

Especialment contradictòria és l’actitud del PSOE que va participar en l’excursió reivindicativa del 12 d’octubre i en canvi amb les seves votacions al Ple per res afavoreix a la intenció d’aquella excursió.

També resulta significatiu que el PSOE i UM-UNPI s’alineïn votant amb el PP qui, en seu parlamentària a través del diputat Jaume Font, va manifestar: ”parlem d’un camí privat” (diari de sessions de 20 d’octubre de 2009). Queden ben clares les intencions de tots aquest partits.

Així mateix agraïm al Govern Balear, que a través del Conseller Albert Moragues, va donar suport als càrrecs públic que accediren al camí (Ple Parlament 27-10-2009), així com al Ple del Consell de Mallorca, que rebutjà la proposta del PP per reprobar als càrrecs que accediren al Camí Públic de Ternelles, amb els vots en contra de BLOC, PSOE (!) i UM (!).(Ple Consell de 5-11-2009)


També lamentem que en el mateix Ple municipal es neguessin a acceptar les mocions del nostre grup en referència a la Remodelació de la Deixalleria Municipal i a l’exposició pública del Programa d’Ocupació de la Via Pública i Organització del Trànsit durant la celebració de la Fira de Pollença, mostrant una gran falta de respecte cap al debat democràtic de les mocions que es presenten des de l’oposició.

 


Volem des d'aquí reconèixer l'actitud del ja ex-secretari general del PSOE de Pollença, qui ha demostrat una gran coherència personal dimitint dels seu càrrec per discrepàncies amb el rumb erràtic del seu partit. Quan un partit va perdent a gent valuosa pel camí (i no ha estat l'únic) al manco hauria de fer una profunda reflexió.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb