"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ternelles, destitucions, dimissions i qualque bona notícia.

psm-pollenca | 03 Desembre, 2009 17:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dia amb moltes noticies a la premsa. A nivell local els diaris donen compte de la negativa de l'Equip de Govern de Pollença (UNPI-UM-PSOE, per ordre de importància) de donar cap passa per tal que l'Ajuntament exerceixi la titularitat pública damunt el Camí de Ternelles. També recullen les paraules del batlle en el sentit que l'excursió de dia 12 ha aconseguit que almenys l'Ajuntament autoritzi l'accés a 20 persones diàries, sempre que la senyora de Ternelles no hi posi emperons (encara li haurem de donar les gràcies a la senyora, per accedir a un camí públic).

NOTÍCIA DIARI DE MALLORCA

També s’ha conegut la dimissió de Miquel Nadal, ex-president d’UM i Conseller de Turisme. UM, aquell partit que s’anomena seriós i de govern, haurà aconseguit que en una legislatura hi hagi al manco 3 consellers de turisme, és una tranquil·litat tenir la nostra principal indústria en mans de gent tan “seriosa”. En Nadal és el de l'esquerra.

 

Ahir varem sentir a Francesc Buils, ex-conseller i no-se-que d’UM parlar de persecució contra el seu partit. UM torna a demostrar que és un partit molt seriós i molt institucional...fins que els jutges els apleguen a ells.  Es el primer pic en molts anys que sentim a un dirigent d’UM auto-anomenar-se “nacionalista”; quin baix concepte del nacionalisme democràtic que tenen.


A tot això el Bloc per Mallorca aposta per mantenir el Pacte del 2007, això sí, sense polítics imputats, i Biel Barceló ha expressat que la dimissió de miquel Nadal és una primera passa, pero que encara en queden massa d’imputats, entre ells la pròpia Maria Antònia Munar.

El PSOE, en canvi, per tal de donar estabilitat a les institucions (que ha desestabilitzat UM amb els casos de corrupció) es planteja abandonar als seus socis, també al BLOC (i que hem som  noltros de la mort d’en Verga?), per pactar amb el PP!!!!, sortir del foc per caure a les brases!!: Palma Arena, De Santos, Turisme Jove, Bitel 2, CDEIB, Pla Territorial, etc, etc....

Mentre i  tant, allà per Madrid, el senador Pere Sampol(PSM) ha aconseguit que s’aprovi que el finançament de Balears no sigui inferior al de les altres comunitats autònomes (resulta que encara estam així!), tot i l’oposició del PSOE. Amb un sol senador treu més feina ell que els 9 diputats o altres 5 senadors de PP i PSOE (sabeu qui son?). Endavant Pere.

Una bona notícia, encara que no a Balears, un regidor del PP ha dimitit per haver-se equivocat en les contractacions, poc usual i tot un exemple a seguir.

 

Finalment recomanem l’article del company Antoni Alorda, com sempre tan lúcid.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb