"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un poble descuidat amb uns parcs infantils descuidats

psm-pollenca | 10 Desembre, 2009 15:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A Pollença sembla que "sobren duros i falten pessetes" si ens fixam en el que es pensa gastar l'ajuntament en certs projectes i les pessimes condicions en que manté (per dir qualque cosa) els parcs infantils.

Els parcs infantils, son principalment el parc de Can Conill de Pollença i el de la Plaça Joan Cerdà del Moll, apart d’altres espais menors a tots dos nuclis de població. Per la quantitat d’usuaris que tenen i per les característiques especials d’aquests usuaris, que principalment son infants, esperaríem de l’Ajuntament una major preocupació pel manteniment i neteja dels espais així com una major cura dels elements que hi son presents.

Tot i les multimilionaries inversions que es plantegen al poble en grans projectes, malauradament el nostre Ajuntament no té entre les seves prioritats les petites millores que beneficien el dia a dia dels ciutadans. Malgrat el gran afany contractador de l’Àrea de Serveis per certes feines, n’ha quedat al marge la inversió i el manteniment dels Parcs Infantils. Potser si els infants poguessin votar mereixerien una major preocupació per part de l’Ajuntament.

Així, tal i com es pot veure en les fotografies adjuntes, hi podem trobar atraccions avariades, algunes apadassades pels propis usuaris, moltes d’elles suposant un risc pel infants. Fins i tot els banys públics romanen tancats, amb el problema higiènic que això suposa quan els infants els volen fer servir. No es pot argumentar que es tracta d’una situació puntual, ja que en aquest deplorable estat es troben des de fa mesos. Tampoc s'hi val excusar-se en el vandalisme, ja que el parc de Pollença els vespres es tanca.

Volem fer una crida a l’Ajuntament perquè prengui mesures abans que haguem de lamentar desgràcies, ja que sempre serà millor prevenir que curar, i de vagades hi ha conseqüències que no tenen cura.

Noticia al Diario de Mallorca

 

Una balança que més aviat sembla un jou, sense seients ni agafadors
 
 
La seguretat dels infants penja d'una corda fermada amb un nus
 
 
Un "nou joc"  per entretenir els infants
 
 
Els banys públics tancats a pany i clau en horari d'ús
 
MES IMATGES A L'ARXIU
 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb