"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Gran coalició de govern a Pollença

psm-pollenca | 28 Desembre, 2009 09:02 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Les tensions internes del pacte UM-UNPI-PSOE han fet esclatar el govern municipal. La destitució injustificada del regidor del PSM, la dimissió d'una part important dels militants del PSOE, l'escàndol de la contractació per part de l'Ajuntament, les constants anades i vingudes del batlle al Carrer del Sindicat per donar suport a presumptes corruptes d'UM, i l'estat de cada vegada més deixadesa del poble s'han acabat carregant l'actual govern. Aquests fets han provocat la dimissió dels actuals caps de llista de UM, UNPI i PSOE.

Així s'ha arribat a l'acord de fer un govern de concentracio amb membres de tots els partits pollencins que queden a l'Ajuntament. La batlia serà ocupada pels diferents partits per ordre alfabètic, així el PSM tindrà la batlia tres mesos des del juliol fins a l'octubre de 2010. Encara no s'ha concretat el repartiment d'àrees, pero es parla de posar en Tomeu Cifre (PSM) de regidor de Camins, en Pepe Garcia (A-EU-EV) de regidor de Serveis i en Tomeu del PP de regidor supervisor del regidor d'Hisenda. Els regidors que queden de UM, UNPI i PSOE, no han comentat res encara, pero diuen que ja estan fent feina en aquesta iniciativa.

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb