"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bon Sant Antoni 2010

psm-pollenca | 11 Gener, 2010 07:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ja han començat les celebracions de Sant Antoni d'enguany. Divendres es tallà el Pi a Ternelles (per cert sense avisat ni als regidors de l'Ajuntament, només els de l'Equip de Govern, tenien por de res?) i avui es talla a Formentor.

Noltros, com cada any montarem el fogueró davant l'Església del Convent i tots hi estau convidat.

Aquí hi ha el programa de festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Com a notes positives apuntar que a la fi s'ha recollit la nostra proposta de fer un jurat de foguerons composat pels propis participants. En la part negativa un any més es farà el correfoc el mateix vespre de la revetlla; pensam que aquest atractiu correfoc que té tanta afluència i que fan tan bé la gent de K D Bou, s'hauria de fer un altre dia de la setmana de Sant Antoni, ja que aquest vespre mata als foguerons, que a les 12 ja queden desolats de gent.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb