"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Racionalitzar la despesa en propaganda

psm-pollenca | 22 Gener, 2010 09:10 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Radio Pollença s'hauria de beneficiar de racionalitzar la despesa en propaganda

 

En aquests moments de manca de pressupost per fer front als serveis que ha de prestar l'Ajuntament, és més important que mai cercar d'on es pot reduir despesa afectant el mínim possible als serveis. Un d'aquests àmbits on es pot reduir la despesa és el de la propaganda pagada que l'Ajuntament encarrega a diferents mitjans de comunicació.

L'Ajuntament ja disposa d'una Ràdio Municipal on fer anuncis, d'una plana web que millorada podria ser molt útil, i de nombrosos taulers d'anuncis repartits per tot el municipi que serien molt més útils si es trobassin en bones condicions de manteniment.

Es cert que hi ha anuncis oficials que obligatòriamet s'han de publicar a la premsa, pero son una petita part del volum global de despesa en concepte de publicitat. La majoria de la publicitat de l'ajuntament son anuncis que es podrien fer pels mitjans que hem indicat, i sovint la propaganda no té altra objectiu que fer sortir "la foto" del polític de torn (per la Patrona, per La Fira, per Sant antoni, etc...)

Per mostra només indicar que l'any 2008 l'ajuntament es gastà 97.762,73E en propaganda, d'aquests només el 25%, 24.989,31E corresponen a anuncis i convocatòries de caràcter oficial. Les dades del 2009 no les tenim completes, pero anava pel mateix camí. Mentres esgasten aquesta doblerada en anuncis Ràdio Pollença fa llàstima de veure les precaries condicions en que es troba, la plana web està molt atrassada respecte a altres pobles i els taulons d'anuncis cauen a trossos.

Aquí hi ha el text de la moció que presentam al Ple del proper dia 28 de gener:

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb