"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PROPOSAM EFECTUAR REPARACIONS D’URGÈNCIA AL CLAUSTRE DEL CONVENT AMB ELS FONS DEL NOU PLA E

psm-pollenca | 26 Gener, 2010 12:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després que en la Comissió Informativa del passat divendres l’Equip de Govern de Pollença (UM-UNPI-PSOE) informés a la resta de grups sobre els projectes que pensen dur endavant amb els fons del Nou Pla E, dels del PSM consideram que hi ha una manca absoluta de projectes relacionats amb el patrimoni historicoartístic de Pollença. Cap dels projectes que ens presentaren va destinat a rehabilitar o conservar el nostre patrimoni.

Cal recordar que el Reial decret, al seu article 9, quan anomena els projectes que es poden finançar, textualment assenyala: “m) Las de protección y conservación del patrimonio histórico y paisajístico municipal.”

Des del PSM proposàrem realitzar obres de reparació en el claustre del Convent de Sant Domingo, que presenta desperfectes molt importants, i a on a fa anys no s’hi realitzen inversions per a la seva millora.

Actualment al Claustre hi podem trobar problemes molt importants d’humitats en alguns dels murs i en els sostres. El marès apareix ple de fongs o directament es desprèn a causa de l’ humitat, humitat que també està afectant als llenyams. Arreu del claustre hi trobam peces de marès desgastades en els murs que envolten el pati.

Cal recordar que l’any 2011 es celebrarà el cinquantenari del Festival de Música de Pollença, i seria ara seria una magnífica oportunitat aprofitar els fons del nou Pla E per deixar el Claustre en bones condicions per rebre aquest important aniversari. Del contrari la degradació continuarà endavant fent cada pic més mal a les estructures de l’edifici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquí més imatges de la degradació del Claustre

Powered by LifeType - Design by BalearWeb