"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Continua la lluita pels Camins Públics

psm-pollenca | 07 Octubre, 2010 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Comunicació de la Plataforma Pro Camins Públics Oberts:  Aquells que volgueu venir Diumenge a Son Macia, per cel·lebrar la recuperació dels camins des Fangar, dir que ens veurem per partir plegats Diumenge a les 8,45h. del matí davant el monument.
 


 

El conseller Vicenç visita Planicia i insta a l'Ajuntament a incloure el camí en l'inventari de bens municipals(dBalears)

Aviat fara un any de l'excursió reivindicativa al Camí Públic Ternelles i la Plataforma Pro Camins Públics Oberts torna a organitzar mobilitzacions per denunciar la usurpació del patrimoni públic. Enguany serà una doble acció: per una banda el dia 10 excursió a Fangar de Manacor, per celebrar l'acord que, després d'anys de lluites de la Plataforma, ha permés obrir els camins que passen per l'endret d'aquesta finca.

Per altra banda dia 17 l'excursió serà a Planicia, on fins ara alguns del propietaris de les finques colindants hi mantenen les tanques, tot i que un dels propietaris és la Conselleria de Medi ambient, que té la voluntat de fer-les treure; en aquest sentit el divendres 8 el Consell aprovarà el Pla d'Usos de Camí (redactat pel Departament de Medi Ambient) que ha de permetre l'obertura del camí als ciutadans.

Des del PSM el nostre suport com a partit i la nostra col·laboració des de les institucions en les que som presents, en una lluita de vegades difícil, però que aporta la satisfacció de tornar a la societat allò que en justicia li pertany.

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb