"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Condemna a l'assassinat d'una dona a Pollença en un acte de violencia masclista.

psm-pollenca | 09 Novembre, 2010 17:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Sembla que aquest tipus de coses mai passen en el nostre voltant, però els fets demostren que no és així. El PSM de Pollença vol manifestar el seu rebuig més frontal a l'assassinat per atropellament d'una dona aquest matí al nostre poble. Així mateix manifestar el nostre condol i proximitat amb les seves persones més properes amb les que tenia algun lligam. També expressam la nostra confiança en que al responsable d'aquest acte criminal se li apliqui tot el rigor de la llei. Actes com aquest han de suposar el rebuig de tota la societat i la col·laboració dels ciutadans per evitar que es reprodueixin.
 
Noticia IB3
Powered by LifeType - Design by BalearWeb