"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Sibil·la ja és Patrimoni de la Humanitat !

psm-pollenca | 16 Novembre, 2010 15:34 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els companys d'en Biel Cerdà del PSM de Pollença volem donar-li l'enhorabona per la declaració de la Sibil·la com a Patrimoni de la Humanitat, escollida avui per la UNESCO en sessió del Comité Intergovernamental reunit a Nairobi (Kènia). Felicitats pel resultat d'aquests anys d'esforç, a en Biel i a tota la gent del Departament de Cultura i Patrimoni que ha treballat en el projecte; també als consellers Joana Lluisa Mascaró i Joan Font que hi han cregut i l'han impulsat.El company Biel, com a Director Insular de Patrimoni, i el Conseller Joan Font, viatjaren diumenge a Nairobi a defensar la candidatura i podran tornar amb la satisfacció del reconeixement a la feina feta.

Al passat mes de setembre ple de l'Ajuntament de Pollença, a proposta del PSM, aprovà una moció donant suport a la candidatura, per tant tots els pollencins ens podem sentir partíceps d'aquest èxit.

Juntament amb la candidatura de la Sibil·la també s'han declarat altres dues candidatures de l'estat, amb un fort suport institucional, la del flamenc i la dels castellers.

http://dbalears.cat/actualitat/Cultura/la-sibil-la-reconeguda-com-a-patrimoni-immaterial.html

 

El Conseller Joan Font i el Director de Patrimoni, Biel Cerdà, a Nairobi (Kènia) defensant davant la UNESCO la candidatura de la Sibil·la com a Patrimoni de la Humanitat (veure més)

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb