"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

S'ha de prendre partit

psm-pollenca | 13 Desembre, 2010 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Que Pollença es troba en una situació difícil no escapa a ningú. El que temps enrere fou un poble que servia de referència per a la resta de municipis de Mallorca ha esdevingut un poble amb greus problemes per mantenir la qualitat de vida dels seus ciutadans i per mantenir l’atractiu cap als turistes que ens visiten.

Per argumentar això tindríem exemples amb els que omplir multitud d’articles, però que haurem de resumir amb unes línees: degradació de l’oferta turística a base de una degradació del medi ambient (urbanització excessiva, infraccions impunes, tancament d’accessos públics al medi rural), deficient manteniment dels espais públics –passejos, carrers, parcs, jardins- per la falta dels recursos econòmics malbaratats en múltiples contractacions irregulars, degradació de la convivència democràtica a causa del control de certs partits de govern damunt tot tipus d’associacions i institucions, insuficient atenció als sectors socials més necessitats (posada de manifest amb una residència al Moll aturada durant anys i amb un centre de dia a Pollença tancat sine die), manca d’atenció als joves i a la tercera edat, ja que no es fa cap tipus de programa ni activitat adreçada a aquests col·lectius, i deixadesa cap a l’oferta cultural (només cal veure l’esquifida agenda mensual que edita l’ajuntament o en quines condicions es mantenen els edificis culturals del municipi), falta de credibilitat de la gestió municipal, pel múltiples problemes en contractacions, gestió de factures i desgavells en diverses àrres municipals. I així seria un no-parar.

D’aquesta situació que vivim en son responsables els polítics que han governat Pollença les dues legislatures, un goern que malgrat ha tingut components diferents, ha mantingut la mateixa línia. Primer fou UM-UNPI amb la crosa del PP-UMP i després la crosa canvià i fou el PSOE. El PSM mai ha estat crosa de ningú, sinó més aviat un còdol molest dins la sabata del qui feia comptes fer els seu camí sense escoltar-se ningú; per això som allà on som. Davant aquesta situació resulta més que evident, i creiem que la majoria dels ciutadans en son conscients, que cal u vertader CANVI en la mera de governar el nostre poble. A alguns els bastarà con a “canvi” que els mateixos partits de sempre renovin les cares dels seus números uns. Que no s’enganin, les maquinàries dels partits que tenen en el fet de governar la seu única raó de ser, no canvien la manera de fer tan fàcilment; de fet el més probable és que el qui canviï de manera de fer sigui aquell al que han posat al capdavant.

En l’enfilall de sigles que ens han governat aquests darrers anys, UM-UNPI-PP-UMP-PSOE no trobaran el canvi que el nostre poble precisa, sinó més del mateix, amb més o manco dosi d’un ingredient o de l’altre, però el mateix al cap i a la fi.

Si a Pollença li donam “més del mateix” no és que ens quedarem igual, sinó que irremeiablement anirem per avall dia rere dia. Des del PSM treballam per oferir aquest canvi que precisa Pollença, amb seny però amb valentia. Som un grup de  gent que no hi té res a guanyar darrera la política, però que oferim uns anys de la nostra vida a fer un poble millor, no per un altruisme utòpic, sinó perquè al cap i a la fi Pollença també es ca nostra l’hi volem el millor.

S'ha de prendre partit per Pollença. El contrari seria admetre que ja ens agraden les coses tal com estan.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb