"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ple de Desembre, dijous 23.

psm-pollenca | 23 Desembre, 2010 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dijous hi haurà Ple a les 20h a l'Ajuntament de Pollença, amb els seguents punts:

1.- Aprovació de l'acta del Ple de 28/10/2010.

2.- Aprovació de l'expedient 5/2010 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Si des del PSM hem anat criticant la despesa aprovada en els anteriors extrajudicials, pel que suposa de passa enrera per no respectar el pressupost, probablement aquest és el més justificat que es dugui a provació, ja que es tracta de regularitzar el funcionament del Festival de Pollença. Es tracta d'aprovar els pagaments dels concerts del 2009, signats pel batle i ja abonats, i que altres anys es pagaven sense control d'intervenció, i que pel 2009 d'aquesta manera sí que hi passaran.

Aprovada. A favor: UM-UNPI-PSOE - En contra: Alternativa - Abstencions:PSM i PP-UMP

3.- Moció del grup municipal Alternativa EU-EV de suport a la petició del Bisbe en relació a la rescissió del contracte de l'actual arrendatari de la casa i quiosc del Calvari.

Es tracta d'un contracte entre privats, el Bisbat i un particular, en el que no està gens clar (segons la secretària municipal) que el ple municipal hi tengui art ni part, i la moció demana que el Ple es posicioni a favor d'una de les parts.

NO Aprovada. A favor: Alternativa - En contra: UM-UNPI-PSOE i PSM  - Abstencions:PP-UMP 

4.-Aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa servei recollida domiciliària i de tractament de fems i residus.

L'Equip de Govern ha desestimat la majoria d'al·legacions presentades.

Aprovat. A favor: UM-UNPI-PSOE - En contra: Alternativa i PP-UMP - Abstencions:PSM

5.- Ratificació del decret de Batlia num. 786 de 29/11/2010.

Es tracta de presentar a la fiscalia un peritatge fals que va provocar la concessió d'unes llicències al Calvari que els tribunals han obligat a l'Ajuntament a anul·lar. 

Aprovat. Per unanimitat

6.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la petició d'expropiació de l'antiga fàbrica de Can Morató.

Pretenen que el ple doni suport a un decret del batle del 6 de maig de 2010 on aquest "passa la patata calenta" de Can Morató al Consell. Una historia per llogar-hi cadiretes, en que es reflecteixen molts dels mals que pateix aquest Ajuntament. Ja en parlarem detalladament, perque la història de la degradació de Can Morató mereix un article específic.

Aprovada. A favor: UM-UNPI-PSOE, PP-UMP i Altrernativa - En contra: PSM

(veure noticia Ultima Hora)

7.- Ratificació decret de Batlia 809 de 7/12/2010.

És el nomenament de lletrat per defensar els interessos de l'Ajuntament en la demanda que els propietaris del Vilà han posat contra la desclassificació dels terrenys, efectuada per la llei de Mesures Urgents del Parlament de les Illes Balears.

Aprovat. Per unanimitat (En farem un article).

8.-Aprovacio, si procedeix, de la modificació de l'estudi de detall relatiu a l'adopció en règim depropietat horitzontal dels solars B-8 i B-9 del polígon industrial de Pollença.

Es tracta d'una nau que havia de tenir 7 locals i finalment en tindrà 9, sense augmentar el volum.

Aprovat. Per unanimitat.

Precs i preguntes.

Varem exposar la retirada de la nostra moció per anomenar al Centre cultural del Moll com a "Anglada Camarassa", ja que una acta de ple dels anys seixanta agraia a la vidua d Capllonch la cessió dels terrenys de l'escola i lanomenament de l'edifici en reconeixement. No volem que es retiri aquest reconeixement malgrat ja hi ha l'escola nova amb el mateix nom. Ja es cercarà un altre edifici per homenatjar Anglada.

Varem exposar un informe del 1996, arran d'una moció del PSM, on els tècnics municipal deixen clar que els vials de Formentor son publics i han d'estar oberts. Ho exposarem per evitar que aquest estiu es tornin a produir problemes per la presència de guardes de seguretat que impedeixin el pas.

Finalment varem demanar la opinió a la resta de grups, els que varen votar a favor de mantenir la ART per permetre edificar l'Ullal (PP, UM i PSOE) ja que aquesta dies tant Francina Armengol (PSOE) com Fernando Rubio (PP) s'han mostrat molt contents de que aviat s'eliminaran del Pla Territorial TOTES les ART, inclosa la de l'Ullal. O els seus companys del Consell no els fan ni cas, o el sentit del seu vot a Pollença va ser un brindis al sol per quedar bé (davant no sabem qui). Perque fan una cosa a Pollença i una altra totalment contraria a Palma ? (Veure noticia del dBalears)

Powered by LifeType - Design by BalearWeb