"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L'Auditori es substituirà per una Plaça de Toros.

psm-pollenca | 28 Desembre, 2010 08:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Ajuntament de Pollença i la Conselleria de Turisme han arribat a un acord per modificar el conveni per finançar l'auditori de Pollença. Aquest edifci, que havia d'esser en base a un projecte de Rafael Moneo, canviarà el seu ús per un altre més adaptat a les necessitats de Pollença, segons ha afirmat el batle. Així l'acord serà per a la construcció d'una moderna i funcional Plaça de Toros, que tanta falta fa al nostre municipi. Aquest ús ve d'antic a Can Conill, ja que allà s'hi instal·laven les tradicionsal places fetes de carros primer, i després de camions. S'intentarà que el projecte també sigui signat pel prestigiós arquitecte que ja ha manifestat el seu entusiasme. La construcció sembla que començara en els propers mesos i per aquest estiu ja s'està programant un Festival de toreig amb figures de renom i per la Patrona està previst un concert d'en David Bisbal. "Al cap i a la fi, és el que agrada a la gent" han manifestat fonts de l'Ajuntament.

 

Infografia del projecte. Com es veu s'ha previst que, si sobren doblers, també es farà un camp de beisbol, una altra necessitat de primer ordre.
 
 
Molts d'anys pels Innocents.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb