"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bona Festa de l'Estendart

psm-pollenca | 30 Desembre, 2010 15:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Demà dia 31 es celebra la Festa de l'Estendart, la que és la autèntica Diada de Mallorca des de fa segles. Amb aquest motiu avui horabaixa hi ha convocada la manifestació que cada any reivindica la plenitud nacional i cultural del nostre poble.

En aquest sentit, la vicesecretària general del PSM-Entesa Nacionalista i portaveu del BLOC en el Consell, Joana Lluïsa Mascaró, ha registrat avui una moció al Consell de Mallorca per instar a la institució insular a declarar el 31 de desembre com a Diada de Mallorca. Aquesta és una reivindicació històrica dels nacionalistes, que recordam que "la Festa de l'Estendard commemora l'entrada a la Madina Mayurqa de les tropes catalanes de Jaume el Conqueridor el 31 de desembre de 1229 i que aquesta Festa commemora, doncs, el naixement de la Mallorca actual i és la festa civil més antiga d'Europa, ja que data del segle XIII i s'ha celebrat de manera ininterrompuda fins els nostres dies".

La moció també proposa que es facin "les gestions necessàries perquè la data del 31 de Desembre sigui declarada com a festiu, com a fórmula per a fer-ne partícips de la commemoració tots els ciutadans i les ciutadanes de Mallorca".

 

 

Moció per declarar el 31-D com a Diada de Mallorca (22 KB)

 

Feina feta !

psm-pollenca | 30 Desembre, 2010 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

 

El PSM-Inicitivaverds ens presentam a les eleccions del 2011 després d'una legislatura de feina. Feina que s'ha fet malgrat la crisi econòmica i malgrat que l'atenció l'han monopolitzat els casos de corrupció de l'època UM-PP. Aquesta feina s'ha resumit en el llibre Feina Feta 2010-2011 i val repassar-lo quan sentim aquella cantarella del "no han fet res" amb la que la dreta ens bombardeja dia sí i dia també. És el balanç de quatre anys complicats pero que han suposat un gir substancial respecte del rumb que duia la costra comunitat en l'època en que Mates i Munar en duien les regnes. Medi Ambient, Territori, Economia, Serveis Socials, Comerç, Patrimoni... àmbits on la feina del PSM-Inicitivaverds ja s'hi coneix i que cal continuar-la despres del proper mes de maig. Aquesta es el resum de la feina al Govern Balear, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma. No ens costarà gaire trobar-hi les realitzacions que afecten a Pollença.

FEINA FETA 2007-2011

 

 

 Un grup important de càrrecs públics amb Biel Barceló (PSM) i David Abril (Inicitivaverds)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb