"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Termini d'inscripció pel vot dels estrangers no comunitaris per a les eleccions municipals

psm-pollenca | 05 Gener, 2011 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Està obert el termini perquè els estrangers no comunitaris residents a Pollença i que volen votar en les properes eleccions municipals de 22 de maig de 2011 es registrin.

Les sol·licituds per exercir el dret de vot poden presentar-se fins el dia 15 de gener de 2011.

La mesura afecta als ciutadans nacionals de Xile, Colòmbia, Equador, Noruega, Paraguai, Perú, Bolívia, Nova Zelanda.

Només podran votar els majors de 18 anys, residents a Pollença, que estiguin inscrits en el cens electoral que no estiguin privats del dret al vot. A més, han d'estar inscrits en el Padró Municipal i haver residit legalment almenys cinc anys en el moment de la sol·licitud (3 anys el dia de la votació, en el cas dels que tinguin nacionalitat noruega).

Qui rebi la comunicació de l’INE podrà sol·licitar la inscripció bé a través d’Internet (pàgina web de l’INE), bé per correu postal sense franqueig.

Aquests ciutadans també poden presentar les sol·licituds directament a l'Ajuntament, complimentant l’imprès disponible per aquesta finalitat.

La identificació es realitzarà amb la targeta d’indentitat d’estranger, de la qual s’entregarà una fotocopia. Els ciutadans noruecs acreditaran la seva identitat amb el document nacional d’identitat o passaport del seu país.

El temps de residència legal a Espanya es justificarà amb un certificat de residència expedit per la Comissaria de Policia, quan no es pugui deduir de la fotocopia de la targeta d’identitat d’estranger.

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb