"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Reflexions post Sant Antoni

psm-pollenca | 18 Gener, 2011 08:36 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Primer hem d’agrair la gran quantitat de gent que va passar pel fogueró del PSM. El plantejament era molt senzill: fer un repàs al que ha estat el darrer any de vida política balear i pollencina. A un costat es projectava un recull de premsa i televisió (que tothom ja ha pogut veure abans) on la gestió de l’Ajuntament de Pollença i la corrupció a Balears n’eren protagonistes. A l’altre cara la gestió feta pel PSM a les institucions en aquesta legislatura i les iniciatives a Pollença del darrer any. El muntatge va agradar a molta gent, però també hi va haver qualcú que no ho trobà bé. Noltros tampoc trobam be el que ha passat a Balears i a Pollença darrerament, també ens sembla lamentable, però la realitat és la que és i aquesta és la que es projectava al fogueró. Si qualcú no hi està d’acord a qui ha de demanar responsabilitats és als autors de les malifetes que han omplit els diaris durant tot l’any,  o si troba que son mentides, denunciar als mitjans de comunicació. Si no, no hi ha més remei que acceptar les crítiques. L’Equip de Govern no les ha sabudes acceptar i diumenge no passaren pel fogueró complint amb la seva obligació institucional. També hem rebut qualque amenaça velada que per la bona salut democràtica del poble (i dels nostres càrrecs públics) esperam que no es materialitzi.

Finalment esperam que el ferit en la festa del Pi es recuperi aviat. Per la resta una festa participada, sense incidents i amb qualque millora (que ja havem reclamat en anys anteriors) com es la d’avançar el correfoc i d’entregar els premis dels foguerons un altre dia.

 

L'infern

 

I el Paradís

Glosat

Enguany no ha estat necessari,

pensar gaire per ser coent.

Criticar l’Ajuntament?

Si mos basta obrir el diari !

 

En Mates aquí un any cremaren,

i a n’Ordines també.

Encara curt varen fer,

i n’hi hagué que s’exclamaren.

 

Mem si s’exclamen així

en veure la realitat.

Fa mes por un imputat

que l’escena al Rasputí.

 

N’han fetes de tot color,

de tot hem hagut de sentir.

Mos han fet empegueir !

d’ençà que vola el Voltor.

 

Veïns en manifestació,

corrupció, becut vermei.

Que pel maig sigui un clamor:

Amb aquests no hi ha remei !

 

Que en partir rodin la clau,

no els anirem a encalçar.

Deixin ja de comandar,

que Pollença està que cau.

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb