"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ens agrada Pollença, pero volem que ens agradi encara més

psm-pollenca | 07 Març, 2011 08:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

S'acosten les eleccions i els ciutadans veuren tot un seguit de moviments polítics per part de persones o grups amb la voluntat de posicionar-se millor de cara a tenir un millor resultat en les votacions. Que si lliga, que si pactes, canvis de nom, reaparicions, escissions... però propostes en sentim ben poques. En el PSM estam el·laborant el programa electoral, tenim un model pel nostre municipi, un model d'economia, de societat, d'oferta turístical, un model lligat al medi ambient i la cultura, un model al marge d'interessos particulars i en benefici dels ineressos de tots els pollencins.

Pero de la mateixa manera que sabem el que volem també sabem que no tenim el do de la infalibilitat i que sovint allò que pregonam els polítics no casa exactament amb les prioritats dels ciutadans. Per això durant tota la legislatura hem anat contactant amb diveros col·lectius per conèixer la seva opinió sobre diferents temes. En l'el·laboració del programa electoral també volem teir aquestes opinions del que habitualment malanomenam "la societat civil" (tots ho som civils). Pero si és important parlar amb tan o qual junta directiva o president d'associació, encara molt més important es recollir directament la veu de la gent del carrer, sense intermediaris ni filtres.

Per això ahir diumenge al mercat de Pollença montarem una urna, no de vots, sino de idees, per anar recollint les suggerències i il·lusions, tot allò que els ciutadans  creuen que faràu poble millor. Agraim la col·laboraboració de tots els ciutadans que perderen uns minuts de seu temps en transmetrer-nos aquestes il·lusions que, si ells volen, aviat podrem dur a la realitat des de l'ajuntament.


 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb