"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

8 de març, dia de la Dona Treballadora

psm-pollenca | 08 Març, 2011 08:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El ple de febrer va aprovar una moció destinada a implantar la igualtat en diversos àmbits de la societat pollencina. Esperam que l'ajuntament es posi a fer feina i la moció o quedi en paper mullar.

Ahir Fina Santiago i Biel barceló varen explicar les accions del PSM-INICIATIVAVERDS-Entesa enfavor de la igualtat:


Fina Santiago i Biel Barceló reivindiquen un cop més l’aprovació de la Llei d’Igualtat i defensen polítiques actives per lluitar contra la desigualtat entre homes i dones coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora

Els candidats de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS-Entesa per Mallorca han comparegut avui en roda de premsa per reivindicar la urgència de polítiques socials i en l’àmbit laboral que lluitin contra la desigualtat existent entre els homes i les dones dins l’actual societat. Fina Santiago, consellera d’Afers Socials del Govern i candidata al Parlament de les Illes Balears, i Biel Barceló, candidat a la Presidència del Govern, han recordat, coincidint amb la celebració demà del Dia de la Dona Treballadora.

“La crisi econòmica agreuja la situació de precarietat laboral de les dones, per això necessitam seguir donant resposta a aquesta realitat través de la millora de polítiques valentes com les dutes a terme fins ara des de la Conselleria d’Afers Socials”. Fina Santiago ha explicat com els índex de dones universitàries no es corresponen amb la presència de dones que participen en els àmbits de gestió i direcció empresarial, ni en els seus nivell de remuneració salarial.

Per la seva part, Biel Barceló ha recordat i denunciat un cop més el bloqueig que pateix la Llei d’Igualtat per culpa del PP dins la tramitació parlamentària. “És lamentable que la manca de voluntat política estigui segrestant un projecte fonamental per garantir un avenç social en la igualtat entre homes i dones”.

Barceló ha detallat que, coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona Treballadora, la coalició PSM-INICIATIVAVERDS-Entesa per Mallorca es compromet a treballar perquè totes les institucions de les Illes Balears promoguin polítiques actives cap a la igualtat, en l’àmbit laboral o de drets socials. “Continuarem reivindicant la cotització al règim general de les treballadores de la llar i aplicant les iniciatives que la Conselleria d’Afers Socials ha posat en marxa  durant aquesta legislatura”.

Així com per seguir fent tots els esforços perquè la Llei d’Igualtat es pugui aprovar abans d’acabar la legislatura. “Si cal s’ha de demanar una sessió plenària extraordinària per aprovar-la. Sol és una qüestió de voluntat política”.

En el mateix sentit, els representants de la coalició han confirmat que demà participaran activament en els actes convocats per reivindicar una societat més justa i més igualitària.

Fina Santiago, a més, ha fet una crida de solidaritat amb totes les dones que d’arreu del món, i especialment en aquest dia les dones dels països àrabs que “lluiten per la seva dignitat i la seva llibertat sortint al carrer i arriscant la seva vida per acabar amb les dictadures que han sotmès durant anys els seus pobles”.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb