"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM-IV proposa obrir els patis de les escoles els horabaixes per activitats de lleure

psm-pollenca | 18 Març, 2011 08:34 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una inicitiva dels nostres companys de Palma que recollim per aplicar a Pollença. Falten opcions pels joves de Pollença.

El candidat a la batlia es reuneix amb moltes associacions de veïns que manifesten un manca d’espais públics oberts fora dels horaris escolars

Antoni Verger i Marisol Fernández han visitat el barri de Ses Veles de Palma per conèixer les preocupacions dels veïns de la zona i poder articular propostes de millora per als ciutadans. En aquest cas, s’han reunit amb l’Associació de Veïns de Ses Veles al recent estrenat Casal del barri Joan Alcover.

 

Ells, així com altres veïns de Ciutat, han mostrat la seva inquietud per la manca d’equipaments esportius municipals, a la vegada que els patis de les escoles públiques romanen tancats. Per això, el PSM-IV de Palma està elaborant una proposta per al programa electoral que preveu la dinamització d’aquests espais en coordinació amb els centres municipals, com són les escoles o els casals de barri.

Amb aquesta proposta es pot pal·liar la falta d’espais públics i oberts per realitzar activitats esportives a molts barris de Palma a la vegada que s’aprofiten els patis de les escoles o els equipaments municipals més enllà dels horaris lectius.

D’altra banda, Antoni Verger i Marisol Fernández també s’han mostrat preocupats per la inseguretat que pateixen els veïns com a conseqüència del focus de prostitució i venda de droga que existeixen a la zona. Però, un dels temes que causa major preocupació és el futur de la façana marítima de Palma, i sobretot el desconeixement dels veïns sobre el projecte de l’Ajuntament.


 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb