"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Nau

psm-pollenca | 25 Març, 2011 10:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les 10,00 del matí el Delegat del Govern a les Balears ha vingut a "visitar" la nau industrial que s'està construint al polígon i que ha d'allotjar els mitjans materials de l'Àrea de Serveis. La visita del Delegat es justifica en el fet que aquesta nau ha estat pagada amb els doblers del famós Pla E del govern central.També es fa una "visita a les obres" ja que per llei a partir de la setmana que ve ja no es podran fer inauguracions, per la proximitat de les eleccions.

La nau és un equipament ben necessari, ja que les installacions de Can Candelí (devora el convent) eren obsoletes, apart d'haver-se de pagar un lloguer.

Quan va sortir el Pla E i verem saber que hi havia disponibles 2.932.000 Euros varem pensar que era una bona oportunitat per repartir feina entre les empreses del poble i fer diversos projectes que restaven pendents a Pollença des de feia molt de temps. Quan varem saber que els nostres socis (UM-UNPI i PSOE) pensaven destinar-ho integrament a la rehabilitació de l'edifici de Monti-sion ens va semblar exagerat, tot i reconèixer que aquest edifici també necessitava millores, pero no fins el punt de menjar-se tots els doblers. Seguint la dinàmica pròpia de l'equip de govern, a les nostres propostes feren orelles sordes, i per aquest motiu varem fer la proposta per escrit. La premsa, en aquell moment va recollir la nostra postura, que va ser interpretada com una crisi interna del govern. Malauradament varem poder comprovar que de vegades fa més efecte un titular que tots els argumens del Mon. Altres grups de la oposició respaldaren la nostra postura i finalment dos dels projectes que haviem sol·licitat, la millora dl'entrada dePollença i la nau al polígon, es varen incluir dins els projectes a finançar pel Pla E. Avui ve el Delegat del govern a "visitar" una obra que l'ajuntament, en principi, no volia.

 

 
 
 
 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb