"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

"Rompre els Murs" i Pere Josep Cànaves

psm-pollenca | 05 Març, 2012 08:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A la passada Junta de Govern es va aprovar l’exposició de "Rompre el Murs de Silenci" al Museu de Pollença. Es tracta d’una mostra que ja ha passat per diferents pobles amb un èxit important. La temàtica de l’exposició, que combina obres d’art amb textos poètics, gira entorn de la memòria de la repressió que patiren molts ciutadans desprès de la Guerra Civil i el silenci que hagueren de guardar durant tants anys. S'inaugurarà el 23 de març.

Celebram que l'Ajuntament a la fi hagi complit amb la moció que varem presentar al febrer de 2010 i que es va aprovar amb l’únic vot a favor del PSM, en el sentit de commemorar l’aniversari de la proclamació de la II República i la promoció de la Memòria Històrica entorn de la rebel·lió feixista i la posterior repressió.

 

 
Veure l'anunci de l'exposició a la Misericòrdia de Palma (Juliol de 2011)

 

I el carrer per Pere Josep Cànaves ?

També volem aprofitar la ocasió per tornar a demanar que es cumpleixi amb la moció que varem presentar al novembre de 2010 per tal que es dediqui un carrer a qui fou batle de Pollença quan es va produir el cop militar i que pagà amb la seva vida el suport a la legalitat republicana, el batle Sr. Pere Josep Cànaves, juntament amb altres dos regidors d'aquell consistori que també foren assassinats, Sr. Bartomeu Cabanelles Botiga i Sr. Martí Vicenç Vilanova. La moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups i ja es hora de dedicar-lis el carrer tal i com s'acordà.

 

Pere Josep Cànaves, assegut a l'esquerra amb vestit blanc, davant l'hotel Mar-i-Cel.
 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb