"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Estalviem 20.113,80 Eur. del pressupost per a càrrecs polítics

psm-pollenca | 08 Març, 2012 07:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L’al·legació del PSM al Pressupost Municipal pel 2012 proposa que la nova dedicació exclusiva aprovada en el passar ple del 7 de febrer sigui assumida pels seus companys de govern, no pels ciutadans de Pollença.

 

El passat dimarts es va acabar el termini per presentar al·legacions al pressupost municipal pel 2012. El PSM va votar en contra de l’aprovació inicial d’aquest pressupost, i no volem perdre l’oportunitat de millorar-lo amb la presentació d’al·legacions.

Hem reiterat les propostes presentades abans de l’aprovació inicial i que ja varem donar a conèixer en anteriors comunicats (veure).

A més, com que en el mateix Ple en el que es va aprovar el Pressupost pel 2012 també es va posar de manifest el minse pressupost de que disposa l’Ajuntament per dur endavant les seves activitats, i tot i això es va aprovar un nou càrrec de dedicació exclusiva per un membre de l’Equip de Govern, el nostre grup proposa que per evitar que la nova dedicació exclusiva suposi un sobrecost en retribucions de càrrecs polítics es redueixi la despesa destinada a membres de l’equip de govern i que es fixi en la quantitat que es precisava abans de l’aprovació de la nova dedicació exclusiva.

Això suposava un cost de 190.232,80 Eur./any. fins a l’aprovació de la nova dedicació exclusiva el 7 de febrer de 2012, cost que ha pujat a 210.346,60 Eur./any.

Es proposa que la retribució de la nova dedicació exclusiva s’assumeixi minvant proporcionalment les retribucions del membres de l’equip de govern de tal manera que el que abans costaven les retribucions d’aquests vuit regidors sigui el mateix que costaran amb la nova dedicació exclusiva. Quedaria d’aquesta manera :

-        El batle amb dedicació exclusiva, amb retribució bruta de 14 pagues de 2.635,95 Eur./mes (36.903,35 Eur./any, abans 40.805,24 Eur./any).

-      3 regidors de l’equip de govern amb dedicació exclusiva, retribució bruta de 14 pagues de 2.384,573 Eur./mes (33.384,02 Eur./any, abans 36.913,8 Eur./any cadascun).

-        1 tinent de batle de l’equip de govern amb indemnització bruta de 15.193,55 Eur./any (abans 16.800 Eur./any)

-        3 regidors de l’equip de govern amb indemnització bruta de 12.661,29  Eur./any. (abans 14.000 Eur./any)

Així s’alliberarien 20.113,80 Eur. anuals per destinar-los a altres partides que es troben mal dotades, i que consideram que son les següents:

-        Destinar 5.000 Eur. suplementaris a la partida “Activitats Normalització Lingüística”,

-        Destinar 5.000 Eur. suplementaris a “Ajudes econòmiques crisi”,

-        Destinar 5.000 Eur. a una nova partida “Neteja de platges i cales”,

-        Destinar la resta, 5.113,80 Eur., a incrementar el superàvit per tal de pagar factures pendents.  

Tot i que aquestes son les partides que des del nostre grup hem considerat adient augmentar o crear, restam oberts als ajustos o suggeriments que la resta de grups municipals vulguin efectuar per tal de modular o modificar aquestes assignacions.

 

Veure l'al·legació completa.

 

 

 
Per una vegada estam d'acord amb en Rajoy: "al final acaban pagando pensionistas, funcionarios y otra gente".
Que s'apliquin la seva pròpia medicina.
 

Felicitats i força a totes les dones treballaores, que en realitat són totes, en el seu dia, el 8 de març.

El Dia Internacional de la Dona Treballadora se celebra enguany a Espanya amb 2,3 milions de dones en atur

Foto i article de Vilaweb

 
 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb