"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Carretera Vella de Lluc: Un bon acord, ara cal actuar.

psm-pollenca | 12 Març, 2012 07:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Des del PSM de Pollença hem vist amb satisfacció l’acord del plenari del consell del passat  dijous 8 de Març, en que es s’aprovà la delimitació formal de la Carretera Vella de Lluc i la seva recuperació per part del Consell de Mallorca, així com la retirada de les tanques i altres obstacles que usurpen trams de la carretera. possessió de la carretera vella de Pollença a Lluc. Aquest fou aprovat amb el vot favorable de tots els grups i al respecte en volem fer les següents valoracions:

Primer, felicitem al Consell Insular de Mallorca per un acord unànime, que serveix per habilitar el decret de presidència del consell de Mallorca de 15 de Juliol de 2011, per tal de recuperar la lliure circulació dins un camí de domini públic, i com ja és sabut, inclosa a l’inventari de béns del consell. Acord que garanteix la recuperació d’un bé púbic per a tota la ciutadania. Tot i el llarguíssim procés que ha duit fins a aquest acord, cal destacar la bona feina realitzada al Deparatment de Medi Ambient en el darrer tram de la legislatura, que s’ha vist culminada amb un acord que posa per davant els interessos generals de tots els ciutadans.

Segon, expressam el nostre desacord amb les declaracions del Conseller de Presidència del Consell, el sr. Jaume Juan, en quan a considerar que s’han de mantenir les barreres segons ell col·locades per particularsamb raó”, ja que mai la raó pot emparar un acte il·legal.. Consideram que aquestes són, a banda de desafortunades, perilloses, perque encoratgen a una pràctica que queda fora del ordenament jurídic, per quan dins un bé públic, l’establiment de tanques de particulars que obstaculitzin el camí, no poden considerar-se més que una il·legalitat, que ha de ser restablerta per les institucions que han de garantir l’interès general per damunt del particular.

Per acabar, vist que l’acord declara formalment la possessió del Consell de Mallorca respecte al camí conegut com carretera vella de Lluc a Pollença, i que aquest acord habilita al consell a intervenir en quinze dies posteriorment de la notificació a les persones que usurpen o pertorben el domini públic de la via,  des del PSM vetllarem perquè aquesta recuperació es faci efectiva.

Veure l'acord del Consell de Mallorca

 

 
La notícia apareguda al dBalears on el Conseller de Presidència, el pollencí Jaume Joan García, contradiu
el text de l'acord del Consell.

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb