"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La deixadesa del Moll

psm-pollenca | 14 Març, 2012 16:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui hem pogut llegir als diaris dues noticies que tenen en comú el fet de posar de manifest la deixadesa que sofreix el Port de Pollença, especialment en els mesos d'hivern.

Per una banda Unió Mollera Pollencina ha denunciat l'estat en que es troben les platges i el passeig quan ja falten poques setmanes pel començament de la temporada turística. Veure noticia al Diario de Mallorca.

Per altra banda un veinat del Moll juntament amb el seu fill (membre d'Alternativa, com diu la noticia) han denunciat les greus mancances que encara es pateixen al Moll (i a tot el municipi, afegiriem noltros) respecte de les barreres arquitectòniques. Veure noticia a El Mundo.

Des del PSM compartim totalment  la preocupació per aquestes mancances del municipi, especialment significatives pel fet que afecten tant als residents com també als turistes que ens visiten. En vísperes d'una temporada en la que tothom confia per recuperar-se de la crisi l'Ajuntament hauria de posar tot de la seva part per rebre als turistes de la millor manera possible.

Per la nostra part a la qüestió de les platges ja varem exposar al febrer l'incumpliment del contracte per part de la concessionària del servei de platges en el 2011 i la nostra proposta de gestió municipal de l'explotació de les mateixes.(Veure proposta)

També respecte del mal estat del passeig varem demanar a través del Ple la implicació de la demarcació de Costes en el manteniment del mateix, ja que presenta un estat de degradació important: bancs deteriorats, palmeres tallades, faroles mutilades, paviments en mal estat i sense guals per cadires de rodes...malauradamentamb una resposta negativa per part de Costes, que esperam que pugui canviar amb la sintonia política actual que hauria d'existir entre les diferents administracions. (Veure "Aprovada la moció del PSM per demanar millores al passeig marítim")

Ara fa dos anys ja varem denunciar l'abandonament del passeig del Moll, fet que encara no s'ha sol·lucionat.

Veure reportatge de desperfectes que acompanyava la nostra sol·licitud.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb