"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Els artefactes interminables.

psm-pollenca | 19 Març, 2012 08:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El el passat ple de febrer, arran d'una pregunta d'Esquerra, va tornar a sortir a rotlle la qüestió dels cartells de fusta que hi ha escampats per tot el municipi i que mai no s'han fet servir per posar-hi cap informació de l'Ajuntament.

Aquests suports ja varen esser polèmics quan es col·locaren a principis de l'any 2006 (en la legislatura PP-UM). Aparentment aquests suports es varen comprar per part de l'Ajuntament sense tenir gaire clar perquè servirien, i més aviat varen ser les ganes de fer la compra que no el fet de comprar una cosa que es necessitava. La contractació es va fer "a dit" sense passar per concurs (com, curiosamet, el PP va criticar d'UM en la següent legislatura) i amb càrrec a partides extrajudicials, un mal que pel que es veu, ve de bastants anys enrere.(Veure noticia DM 7/3/2007)

Per rematar-ho va resultar que aquests cartells eren comprats a Leymen, una empresa proveidora d'altres ajuntaments del PP dirigida per un tal Rafael Leon. Fins i tot l'anterior president de l'Assosciació de Veïns del Moll va manifestar que des de l'equip de govern  de llavors se'ls havia obligat a comprar material d'aquesta empresa per a dotar a les platges del Moll (Veure noticia Balears 8/3/2007). Tot aquest assumpte va esclatar quan es va descubrir que l'Ajuntament de Calvia havia abonat factures "sospitoses" a aquesta empresa. Des del PSM es va denunciar tant la contractació irregular, com el nul ús i manteniment que es feia d'aquests suports. (Veure noticia DM 8/3/2007)

Pel que sembla els cartells posats a Pollença mai s'arribaren a pagar del tot. I segurament és el millor que pot haver passat, vist que mai han tingut cap utilitat. Per això hem demanat la rel·lació de factures pendents que l'Ajuntament ha passat al Ministeri i així saber si factures com aquestes s'han inclòs entre les que cal pagar.

En el Ple la regidora de Medi Ambient va afirmar que ara havien previst una utilitat per aquests suports de fusta. Si hem de creure  a la regidora sembla que a la fi, malgrat sigui sis anys després, aquests suports tindran qualque utilitat.

 

El llavors regidor del PSM, Biel Cerdà, va denunciar al  2007 el nul ús i manteniment dels suports així com el seu irregular procés de compra.
 

 
Una exposició en la que participa el nostre company Toni Marquet. Pintura i poesia en homenatge a les víctimes de la repressió:
 
 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb