"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La O.R.A. del Moll

psm-pollenca | 20 Març, 2012 08:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Posam aquest article d'urgència per donar a conèixer el Pla d'implantació de l'O.R.A. al Port de Pollença. Ahir se'ns va donar a conèixer i tenim fins dijous per fer-hi aportacions, ja que després faran el plec de condicions per treure a licitació la instal·lació i explotació de les màquines dels tiquets de l'O.R.A.

El pla analitza la necessitat d'aparcament en funció de la capacitat d'allotjament i el potencial comercial de direrents sectors del Moll. Es crea una zona blava als carrers on s'ha considerat que és més necessari. A una àmplia zona del Moll s'implanta la zona "verda", de pagament pels visitants i gratuïta pels residents. A més l'estudi preveu una modificació de les zones de càrrega  descàrrega i el desplaçament de la parada d'autobusos fins a darrera l'esglèsia.

El que és més dubtós és que enguany només es vol implantar la zona blava, ja que l'equip de govern diu que enguany no dona temps a pintar i implantar la zona verda. Aquest fet desvirtua l'estudi, que està previst per una combinació de zones blaves-verdes. Per altra banda els càrrega i descàrrega que es proposen són més que dubtosos en la seva eficàcia.

Com que fins dijous podem proposar canvis esperam la vostra col·laboració i opinió per fer-la arribar a l'Ajuntament.

Aqui teniu l'estudi en PDF:

http://www.box.com/s/4817dece1b471a8aa011

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb