"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Rompre els Murs de Silenci - SÍ a la nostra Llengua

psm-pollenca | 23 Març, 2012 07:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Amb el títol “Rompre els murs del silenci” el col·lectiu format pels artistes, Marquet Pascual, Joan Mariando, Tomeu Coll, Ferran Pizà, Jaume Poma, Joan Lacomba i Biel Noguera, es presenta a Pollença l’exposició dedicada a la recuperació de la Memòria Històrica. Es tracta d’una mostra pictòrica i alhora reivindicativa que iniciarà tota una ruta a diferents poblacions de Mallorca i també a diferents indrets de l’Estat espanyol i a països nòrdics com Suècia i Dinamarca. La mostra d’art compta amb el suport de la revista Sa Plaça i de l’associació Memòria de Mallorca. La idea de reivindicar la recuperació de la Memòria Històrica mitjançant l’art fou presentada per Toni Marquet, on després de diferents exposicions organitzades per Sa Plaça, va exposar la iniciativa a aquells artistes més compromesos amb la recuperació de la Memòria de totes aquelles persones que foren assassinades o patiren la repressió de la guerra i posteriorment del franquisme. El resultat ha estat la realització de tres peces d’art per cada un dels pintors on han interpretat, d’una forma molt personal i propera, aquella època tant convulsa. Per tal de donar divulgació a la mostra s’editarà un catàleg que va acompanyat de diferents textos reivindicatius del que representa l’obra per l’artista o simplement la visió literària, històrica o poètica del que suposà per a moltes persones la repressió.

Els textos que acompanyen l’exposició i el catàleg han estat escrits per Andreu Aguiló, Llorenç Capellà, Ramon Lacomba, Maria Antònia Oliver, Sebastià Sansó, Jaume Santandreu, Maria Victòria Secall i Margalida Socies.

"Rompre els murs del silenci"
Inauguració: divendres 23 de març de 2012 a les 19:30 h.

Exposició: del 23 de març al 30 d’abril de 2012
Lloc: Museu de Pollença, Mallorca
Horaris: de dimarts a dissabte de 10:30 a 13 h. (dilluns i festius tancat)
 

Més informacio a Cultura Pollença

Veure convocatòria de l'Obra Cultural Balear
Powered by LifeType - Design by BalearWeb