"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El clam pel "Sí a la Llengua" arribarà al Ple.

psm-pollenca | 26 Març, 2012 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després de la multitudinària manifestació on desenes de milers de balears varem dir SÍ a la Llengua es posa més de manifest que mai que el nostre poble no està disposat a deixar perdre el patrimoni heretat dels nostres avis, la nostra llengua catalana. Més de 50.000 persones acudiren a la cridada de l’Obra Cultural Balear. L’Obra ha estat una de les entitats més atacades per l’entorn mediàtic del govern de J.R.Bauzà i posada en el punt de mira del govern conservador; per això cal donar-li l’enhorabona per d’esplèndid resultat de la convocatòria. Molts de pollencins també varen anar a participar en la manifestació. (Veure el Manisfest que es va llegir al final de la manifestació)

En el Ple del proper dijous (l’equip de Govern no ha acceptat un canvi de data a causa de la vaga) es debatrà una moció de la oposició per donar suport al manifest del “Moviment per la Llengua”, moviment nascut a Sa Pobla per organitzar als ciutadans en la sol·licitud de retirada de la modificació de la Llei 3/2007 que deixa com a obligatori pel funcionaris només el castellà, eliminant el requisit del català. Esperam que en el Ple de Pollença hi torni haver un ampli consens entorn aquesta moció, per fer front als atacs organitzats pel PP des del Govern Balear contra la lléngua pròpia d’aquesta terra.

La moció acaba proposant al Ple de l’Ajuntament l’adopció del següent  acord:

1-  L’Ajuntament de Pollença, com a persona jurídica i en virtut del dret atorgat per l’article   29  de   la   Constitució   Espanyola   de   1978   i   per   la   Llei   Orgànica   4/2001 reguladora del dret de Petició, s’adhereix a la campanya Moviment per la Llengua i per fer constar el seu suport, autoritza i dóna permís a la citada plataforma per a publicar-ho a la seva pàgina web (www.movimentperlallengua.cat) a la secció “Qui ens dóna suport” .

2-  L’Ajuntament   de   Pollença,   com   a   persona   jurídica,   a   través   del   Batle com a representant legal del mateix, signarà la petició per a demanar la retirada o, en el seu cas, derogació de l’Avantprojecte de Llei de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat de les Illes Balears, en harmonia a la campanya del moviment ciutadà “Moviment per la Llengua”.

3-  L’Ajuntament de Pollença es compromet, en la mesura de les seves possibilitats, a donar suport institucional a la plataforma “Moviment per la Llengua”.

Veure moció completa

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb