"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Acta ple de novembre 2011: Pressupost 2011, mocions i preguntes.

psm-pollenca | 27 Març, 2012 14:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Acta del Ple de Novembre de 2011. En verd les intervencions del nostre regidor. Va tractar l'aprovació definitiva del pressupost pel 2011, nombroses mocions i precs i peguntes:

http://www.box.com/s/d595a72d165afc504315

Precs i preguntes de tots els partis en aquest Ple:

http://www.box.com/s/28e89dfdd7a409189b0b

Carpeta amb la informació completa del Ple:

http://www.box.com/s/6de3f7cff548bf8a2379

El major atac als treballadors en anys: dia 29 de març, VAGA GENERAL.

psm-pollenca | 27 Març, 2012 07:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La reforma laboral aprovada pel Govern de Mariano Rajoy és el major atac als treballadors que s’hagi fet en anys. És sobretot una reforma que serveix per abaratir l’acomiadament. I el que és pitjor: pràcticament no inclou mesures que incentivin realment la contractació laboral per lluitar contra l'atur. De fet, els mateixos responsables de Treball han reconegut que la reforma laboral no crearà llocs de feina.

Amb la reforma laboral les condicions laborals (horaris, sous, tasques,...) podran esser canviades pels empresaris, i els treballadors no tendran més remei que acceptar-ho, o anar a l'atur. Els convenis laborals poden esser suspesos (teòricament amb una negociació prèvia, però a la pràctica qui decidirà serà només la part més forta de la relació laboral). 

La situació econòmica i social actual fa que sigui necessari prendre mesures laborals per millorar la productivitat, per simplificar l'excessiu ventall de contractes possibles, i sobretot mesures que incentivin la contractació i, per tant, la creació de llocs de feina. Però no serà aquesta reforma laboral que ho aconseguirà. Aquesta reforma fracassarà en el seu hipotètic objectiu de lluitar contra l'atur, perquè és fals que aquest sigui el seu objectiu real. En canvi, sí servirà per allò pel que ha estat feta: per afeblir la posició del treballador.   

Aquests són motius més que suficients per donar suport a la vaga general convocada pels sindicats el pròxim 29 de març. Per això, us convit a participar d’aquesta vaga, no només com a treballadors, també com a consumidors, com a usuaris dels serveis públics, etc... Així mateix també us recordam les manifestacions que es faran el mateix dia 29 a les 18.30 hores, tant a Palma com a Maó i Eivissa

Ara més que mai, hi hem d’esser, perquè aquesta serà una de les moltes lluites que en els pròxims mesos i anys haurem de fer.

Biel Barceló i Milta

Secretari General del PSM-EN

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb