"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Bon Sant Jordi ben enllaçat !

psm-pollenca | 23 Abril, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'enllaçament del gall fou una festa

Avui es Sant Jordi ! La diada de la cultura catalana per excel·lència. El dia en que els llibres i les roses agafen tot el protagonisme. Una diada que en el context actual agafa més rellevància que mai, ja que el català i la cultura feta en català està sofrint a les nostres illes els majors atacs de tota la democràcia per part, curiosament, del propi govern d’aquestes illes. O s’ha vist mai tal exercici d’auto-odi ?

Roses, literatura, poesia, cultura, i les quatre barres que uneixen totes les expressions culturals fetes en català. Per això aquest dissabte passat, amb tota l’empenta dels més joves del PSM, ens disposàrem a col·locar el llaç quadribarrat en el gall de la rotonda. En aquesta rotonda ja hi hem vist de tot, publicitat, cartells de campanyes electorals, perquè no un llaç que ens sumi a la campanya “enllaça’t pel català”? Així ho férem i les fotografies en son testimoni. Malauradament el gall durà ben poc enllaçat, ja que tot d’una, a ordres del batlle, la policia municipal i la guàrdia civil feren retirar el símbol de la nostra cultura.

Potser fou una retirada ajustada a dret (com també ho hagués estat deixar-la), però diu ben poc en favor de la l’evolució democràtica de la nostra terra que a aquestes alçades l’exhibició de la bandera de les quatre barres sigui objecte de persecució. Ens agradaria veure la mateixa diligència de l’actuació municipal en altres activitats, aquestes sí, ben reprovables o directament il·legals, com tenir la Carretera Vella de Lluc plena de barreres i que l’Ajuntament no mogui ni un dit argumentant que la carretera “es del Consell” (talment com la de la rotonda) o la col·locació de tanques publicitàries il·legals de 25 metres quadrats cadascuna, la darrera a l’entrada de Pollença (aquesta no els molesta, ni la veuen, tot i ser una infracció flagrant que hem denunciat per escrit reiteradament des del mes de novembre). Diligència, només per retirar les quatre barres. Si en Costa aixequés el cap !

Bon Sant Jordi ! Visca la llengua !

 

Despres d'enllaçar el gran ens va quedar el cuquet d'enllaçar el petit,
i ben bé que va quedar.
 
 
 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb