"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les desbarrades de l'apotecari de Marratxi.

psm-pollenca | 21 Agost, 2012 06:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un lúcid article del company Joan Ramon Bosch Cerdà sobre el president que patim els balears:

Des del dia en què José Ramón Bauzá va decidir no escoltar ni societat civil, ni Agents socials, ni altres col·lectius de les Illes Balears només els 196.680 electors que votaren al partit popular tenen president del govern balear, mentre els 514.931 electors que no votarem el partit popular, ens em de resignar a un president de Govern Balear per la gent que el va votar i que ens ignora, així i tot, a mi, no em deixa de preocupar, com a molts de ciutadans la política de “mando y ordeno” que de moment està abocant-nos a un caos sense precedents.

Em sembla curiós que el senyor Bauzá sigui present gairebé cada setmana als mitjans de comunicació a Madrid, vull pensar que això no és a canvi de publicitat institucional que pagam tots els contribuents, però em costa creure que sigui degut a l’interès de les seves intervencions. Així tot, cal reconèixer que no sol deixar indiferent, com exemple, una entrevista a la cadena COPE el passat 17 d’Agost, on va fer una sèrie de comentaris impropis al meu parer d’un càrrec com el que ell representa.

Per començar, va amollar que s'ha d'acabar amb la "picaresca" de qui només està apuntat a les llistes del SOIB "per cobrar" i "esperant que no el cridin". Em sembla impropi que pugui dir això i quedar-se tan ample, per quan això suposa un despreci absolut a moltes famílies que estan en una situació complicada, i que es mereixen un respecte. Cal demanar-se si considera el mateix d’aquells que són a la política només per lucrar-se, i quines mesures pensa prendre per evitar-ho, però sembla que d’aquest tema no va comentar-ne res.

Un altre fet que sorprèn, és que es dediqui a criticar actuacions fetes a una altre comunitat, referint-se a l’acció d’un diputat andalús que va endur-se queviures de primera necessitat d’un supermercat, en un acte que pot considerar-se simbòlic (no vull pas defensar-lo). Així, l’apotecari va considerar que com a possibles conseqüències d’aquest acte "si es parla malament d'Espanya, no vindran els turistes potencials i els inversors no voldran desenvolupar-hi els seus projectes, per no assumir riscs." Sembla preocupar-li més un fet que pot considerar-se anecdòtic, que la mala imatge que dona la zona de Punta Ballena a Magalluf, o que una expedició del govern Balear al Rasputin amb dobles públics, així com haver tingut un president autonòmic processat, o que la banca hagi fet fallida degut a que els mateixos banquers aprofitaren els doblers dels contribuents per especular amb el risc immobiliari, a més de veure com de malament fem obres públiques com puguin ser el Palma Arena, Metro “aquàtic” de Palma i una llarga llista que desgraciadament sí considero que fa que els inversors dubtin del nostre rigor.

Segons els tècnics del ministeri d’hisenda, el 72% del frau fiscal (uns 89.000 milions d’euros), és fet per les grans fortunes i grans corporacions empresarials, per l’apotecari de Marratxi, però, això no sembla tenir rellevància.

Aquests dies em tingut la presència del president britànic a Mallorca, concretament a Pollença, hem vist com ha viatjat en low cost i em demano, no podrien prendre exemple d’aquesta manera de viatjar molts polítics del estat espanyol? Com es pot explicar que l’Ajuntament de Marratxí, amb un milió d’euros de dèficit al 2007, va passar a ser de cinc milions quan el senyor Bauzá va deixar l’Ajuntament? És això un bon exemple de racionalització de la despesa?

Realment, no se si pensar que estam davant un cínic, si realment pensa el que diu...

 


Powered by LifeType - Design by BalearWeb