"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Preguntes i moció per millorar l'accés al poliesportiu

psm-pollenca | 25 Abril, 2013 00:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquests són les preguntes que presentam al ple d'aquest dijous (veure ordre del dia). Es celebrarà a les 20h a la sala de plens i el podeu seguir per Radio Pollença, 107.9FM i a radiopollença.net.

PREGUNTES AL PLE

 1. En quina situació es troba l’expedient d’infracció urbanística que varen obrir per la col·locació d’una tanca publicitària il·legal a l’entrada de Pollença pel Roser-Vell, fet que varem denunciar al novembre de 2011? S'ha deixat caducar l'expedient sense fer cap actuació? Per quin motiu aquesta passivitat ?

 2. Coneixia el batle que la Carretera Vella de Lluc estava dificultada per la presència d'animals morts ? A un dels diaris va declarar que els animals s'havien anat a morir allà i a l'altre que hi havien aparegut després d'enterrar-los, quina és la versió vertadera?

 3. Vist el gran interès que el batle mostra en la construcció d'un pont per la Ruta de Pedra en Sec, quines accions ha duit a terme el batle per tal que es construeixi? Li ho va exigir al conseller Company o al Vicepresident del Consell Jaume Joan en la seva recent visita a Pollença amb motiu de la Fira del Vi? Els va exigir amb el mateix èmfasi la recuperació plena de la Carretera Vella de Lluc en tota la seva extensió?

 4. Sobre el mateix aparcament del Hotel Formentor, ja ha pogut comprovar, com li demanarem al passat ple, si aquest té cap llicència d'activitat econòmica per l'explotació del aparcament? De les consultes que nosaltres hem fet semblaria que no en té, tot i cobrar 7 euros per cotxe i dia, ens ho pot confirmar com a responsable d'urbanisme?

 5. Ens pot dir la regidora delegada del Moll si enguany es farà la Fira Marinera ?

 6. Ens pot dir la regidora delegada del Moll la seva opinió sobre la NO implantació de la zona verda que pretén realitzar l'ajuntament al Moll, implantant exclusivament la zona blava?

 7. Ens pot dir la regidora encarregada de la Residència quines actuacions s'hi pensen fer amb el doblers obtinguts de la venda del Bar Caty, que va anunciar el Batle ?

 8. Ens pot dir el regidor de Serveis com es que no es realitza la restitució d'arbrat en els escocells que han estat encimentats i enrajolats aparentment sense cap tipus d'autorització?

 9. Ens pot explicar la regidora de Medi Ambient els motius que han duit a l'Ajuntament a renunciar a cercar una solució pels fondejos del Port de Pollença? Amb qui ha intentat sense èxit consensuar el projecte dels pantalans del Port de Pollença?

 10. Ja està contractat el senyor Joan Valent com a director artístic del Festival de Pollença? Quan es presentarà la programació d'enguany? Es promocionarà a cap tipus de fira a l'estranger?

I aquesta la moció per a la millora de la seguretat de l'accés a la zona del poliesportiu:

MOCIÓ:

MILLORA DE LA SEGURETAT A LA CARRETERA MA-2200 AL SEU PAS PEL POLIESPORTIU DE POLLENÇA

La carretera MA-2200, que dona accés a Pollença des de Sa Pobla fins que connecta amb la Carretera del Port de Pollença a la rotonda de Can Berenguer, suporta una intens volum de trànsit. Aquest trànsit ha de conviure amb la circulació transversal de persones i vehicles que des del casc urbà de Pollença la travessen per accedir principalment al poliesportiu i al cementiri.

Els problemes que això pot ocasionar es varen posar de manifest amb la demanda ciutadana d'un pont peatonal que fins i tot va ser pressupostat i al que se li concedí una subvenció per part del Consell de Mallorca.

En aquesta legislatura el projecte del pont peatonal ha estat descartat per la iniciativa de l'equip de govern, sense que s'hagin previst alternatives per millorar la seguretat d'aquest tram de carretera.

Recentment s'ha produït un accident important que evidencia que el problema continua existint i que cal cercar mesures per evitar que es pugui repetir.

La carretera forma part de la xarxa de carreteres del Consell de Mallorca.


Es per tot això que proposem al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents acords:

 1. Sol·licitar al Consell de Mallorca que s'inclogui aquest tram de carretera dins el plan de millores del consell de Mallorca, per tal de dotar a aquest tram de les característiques de travessia que li són pròpies, ja que discorre entre dues zones urbanes (possible situació de mitjanes, paviments reductors de la velocitat, senyalització, etc....)

 2. Sol·licitar que s'estudii la conveniència de reduir de la velocitat màxima permesa en el tram, per tal d'adaptar-la a la seva realitat com a travessia urbana.

 3. En aquestes millores incloure el vial peatonal que hauria de connectar la Rotonda de Can Berenguer amb l'entrada de Pollença pel Camp de l'Om.

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb