"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Rebutjat el pressupost del PP i el Pi. Rebutjat el mercadeig.

psm-pollenca | 26 Abril, 2013 09:54 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En breu desglossarem el ple d'ahir punt per punt. De moment només comentarem que la proposta del pressupost pel 2013 va ser rebutjada. El Batle va presentar al ple tota una sèrie de modificacions que havia fet per tal d'aconseguir el vot favorable de Convergència i d'Unió Mollera. L'enfilall de modificacions es va convertir en una mostra esperpèntica de mercadeig amb els doblers de tots els pollencins per tan de procurar-se els vots favorables. En aquesta negociació, emperò, el batle havia passat per sobre el regidor d'UMP, Nadal Moragues, negociant directament amb el seu president, Miquel Sabater, i sense comptar per res amb l'opinió de qui realment havia de votar que és el regidor electe. Varen quedar ben clares les priritats de l'equip de govern PP-Lliga, d'acostar-se a Cxi, l'altra part del Pi, i a UMP prescindint del seu regidor, i deixar de banda a la resta de grups. Aquesta vegada mantenir aquesta actitud prepotent no va funcionar i el pressupost va ser rebutjat per 11 vots en contra per 6 a favor (finalment Convergència va votar en contra quan prèviament s'havien rebutjat les esmenes negociades amb el batlle, per 9 a 8 vots.

Per altra banda va ser aprovada per unanimitat la moció que el PSM havia presentat (signada també per Alternativa) per tal de demanar al Consell una sèrie de millores al tram de carretera del costat del poliesportiu. S'hi va afegir la creació d'una rotonda a l'entrada pel Monument, per tal d'absorbir més accesos a Pollença i reduir la velocitat de circulació.

Va ser rebutjada una moció d'Esquerra per declarar Pollença com a municipi republicà, amb només els vots favorables de ERC, PSM i A (4). També va ser rebutjada una interessant moció d'Alternativa per tal de resoldre els expedients d'infracció urbanística al Ple, i no per Decret de Batlia com fins ara; PP, LLR, CxI i UMP sumaren els seus vots per evitar una moció que hagués donat més transparència i sentit democràtic als expedients d'infracció, un autèntic problema al nostre municipi.

Finalment no hi va haver temps per discutir dues mocions d'urgència signades per la majoria del Ple, per fer que s'implanti la zona verda gratuïta d'aparcaments al Port de Pollença, i per tal que les bases del contracte del Director Artístic del Festival s'aprovin en el Plenari. Esperam que el batle no aprofiti la manca de temps per decretar sobre aquestes qüestions en contra del criteri de la majoria.

Més tard desglossarem cada punt.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb