"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Celebram la unanimitat en la petició de les millores a la carretera que llinda amb el poliesportiu

psm-pollenca | 30 Abril, 2013 12:38 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En el passat ple de dia 25 d'abril va ser aprovada per unanimitat una moció presentada pel PSM (signada també per Alternativa) per tal de demanar al Consell de Mallorca que realitzi millores en la seguretat de la carretera MA-2200, la carretera que dona accés a Pollença, al seu pas pel poliesportiu municipal.

Cal recordar que en aquest indret estava prevista la construcció d'un pont peatonal que fins i tot va rebre una subvenció del pla d'obres i serveis. Finalment, l'actual equip de govern, va descartar el projecte sense plantejar alternatives per millorar la seguretat.

Fa poques setmanes va succeir un accident d'importància que ens torna a recordar que el problema de la seguretat no està resolt en aquest tram de carretera.

La moció demana millores al Consell de Mallorca en forma de paviments reductors de la velocitat, mitjanes o tanques protectores per tal de reconèixer el caràcter de travessia urbana d'aquest tram. També demana que es construeixi el vial peatonal per enllaçar l'escola Joan Mas amb a rotonda de Can Berenguer. Al mateix ple es va introduir una esmena proposada per l'Equip de Govern per tal de demanar un rotonda en l'encreuament per l'entrada del Monument a Costa i Llobera.

Finalment s'aconseguí la unanimitat en la moció i esperam que el Consell de Mallorca atengui a la petició del Ple de l'Ajuntament.

(Veure la moció original)

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb