"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Repartiment d'àrees molt poc responsable a l'Ajuntament

psm-pollenca | 11 Juliol, 2014 09:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

 

 

Aquest dimarts els mitjans de comunicació feren públic el repartiment definitiu de les àrees de govern entre el PP i el PI. Cal dir que la qualitat del resultat no es correspòn amb el retard de més d'un mes i mig en fer aquestes delegacions (més de quatre si comptam el moment de les dimissions de M.Estrany i T.Fuster), ja que el repartiment no respon a cap lògica racional de gestió, sino als equilibris interns de poder entre els dos partits i dins els propis partits de govern.

No té cap sentit que de l'àrea de Cultura que gestiona el Batle s'amputi la gestió de les biblioteques (que durà Matilés Capllonch) ni la gestió del Festival (que durà Martí Roca). Ens hem de demanar també quin sentit té canviar el responsable del Festival quan està a punt de començar la darrera edició de l'actual legislatura.

Tampoc té cap sentit extreure la gestió de la Ràdio Municipal de l'Àrea de Participació Ciutadana, quan a sobre la ràdio té un patronat per gestionar-la. L'Àrea de Participació queda totalment buida de contingut després de la posada en marxa de l'Oficina d'Atenció Ciutadana gestionada per Serveis Generals, i ara l'extracció de la Ràdio i de la gestió de les fires i mercats.

Aquesta manca de lògica, que redunda en una major descoordinació, ja es va posar de manifest al principi de legislatura entre el PP i la Lliga, i ara es reafirma amb el nou repartiment entre PP i PI.

Finalment demanam a la nova delegada de Cala Sant Vicenç (Teresa Ferré) que es posi mans a la feina, ja que aquest nucli haurà tingut, formalment o de fet, quatre responsables durant l'actual legislatura (T.Fuster, M.Ramón, M.Llobeta i ara T.Ferré), sense que cap hagi dionar solució als nombrosos problemes d'aquest nucli.

Veure article anterior "Consumat el desgavell a les àrees de Govern" (27/06/2011)


 

Avui no vos perdeu la conferència de David Abril sobre la Llei de Ports

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb