"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avui comença a caminar MÉS per Pollença.

psm-pollenca | 15 Juliol, 2014 09:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquests proper dimarts dia 15 celebrarem l'assemblea oberta per constituir MÉS PER POLLENÇA.

Després de la presentació del projecte i la crida oberta que es va fer el passat 31 de maig, les converses entre el PSM i ERC han anat per bon camí i el projecte de MÉS comptarà, en principi, amb el suport d'aquestes agrupacions locals juntament amb la participació d'altres ciutadans no afiliats que hi han volgut prendre part.

El projecte arrencarà amb un suport prou ampli (PSM i ERC, actualment presents al Ple de l'Ajuntament, sumen dos regidors la majoria de vots entre els partits de la oposició) però encara obert a noves incorporacions que comparteixin els principis progressistes, sobiranistes i ecologistes de MÉS PER POLLENÇA.

En l'assemblea, oberta a la participació de qualsevol ciutadà, es proposarà la formació d'un equip coordinador que dinamitzi l'assemblea. També es debatrà la periodicitat i lloc de celebració de les assemblees, així com també es posarà a debat el procediment pel que MÉS per Pollença triarà als seus candidats de cara a les eleccions municipals de l'any que vinent.

Després de l'assemblea compartirem un trempó entre tots els assistents.

Dimarts 15 de juliol, 20,30h
Edifici Miquel Capllonch
Port de Pollença
 
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb