"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Continuam fent el programa amb Junts Avançam

psm-pollenca | 09 Març, 2015 15:42 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després de la primera assemblea oberta de preparació del programa de la coalició Junts Avançam, el passat dijous -agraïm l'assistència dels que ens hi volguéreu acompanyar-, aquesta setmana continuam amb dues assemblees obertes més el dimarts i el dijous, dedicades respectivament a "Comerç, Turisme i Port de Pollença" i "Patrimoni i Urbanisme".

En la primera, dimarts, es tractaran qüestions d'economia, amb el comerç i el turisme com a protagonistes, però també obert a altres vessants econòmiques com és l'agricultura o l'artesania; també els problemes del Port de Pollença com a nucli de població, que malgrat es tractin en la resta d'assemblees temàtiques, en aquesta podran tenir una visió més integral.

El dijous tractarem l'Urbanisme, amb les modificacions de planejament, les urbanitzacions, la disciplina, el patrimoni públic de camins o els projectes municipals que necessita el poble i que encara estan pendents. També sobre el patrimoni històric edificat, el Catàleg de Protecció i com tot plegat pot ser una eina de desestacionalització turística.

Com que la participació és oberta qualsevol pot aportar propostes noves que es consideri que milloren el programa.

Dimarts 10 de març : Comerç, Turisme i Port de Pollença . (Local Associació de Veïns del Port de Pollença)

Dijous 12 de març: Urbanisme i patrimoni (Centre cultural Guillem Cifre de Colonya)

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb