"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Gràcies Pollença

psm-pollenca | 25 Maig, 2015 16:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Celebrades les eleccions municipals, autonòmiques i al Consell hem de donar les gràcies a tots els pollencins que ens han donat suport, 1996 vots a la coalició Junts Avançam, 1414 vots a MÉS pel Parlament i 1399 vots a MÉS pel Consell essent la força més votada.

Els 1996 vots a JUNTS AVANÇAM a les municipals ens ha fet assolir 6 regidors, empatats amb l'agrupació TOTS i només 69 vots per davall. 

Al Parlament  hem aconseguit 1414 vots, quedant en segona posició a 11 del PSOE. A nivell de Balears MÉS ha aconseguit 9 diputats, aconseguint l'acta la nostra companya Joana Aina Campomar.

Al Consell 1399 vots, quedant en primera posició per damunt el PSOE. MÉS ha aconseguit 5 consellers.

Els regidors que representaran la coalició Junts Avançam seran Miquel Àngel March, Liliana Capllonch, Tomeu Cifre Bennàsar, Miquel Àngel Sureda, Magdalena Seguí i Antoni Cànaves.  

Gràcies pel vostre suport !

 

 

Resultats municipals

 

Resultats Parlament Balear

 

Resultats Consell

Final de Campanya amb Junts Avançam a la Plaça Vella

psm-pollenca | 22 Maig, 2015 10:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui a les 20'30h celebrarem la festa de final de campanya a la Plaça Vella de Pollença.

Després de mesos de preparació del programa, d'acordar els termes de la coalició, de xerrar amb gent per fer la candidatura, i de la intensa feina que suposen les campanyes electorals tal i com estan estructurades actualment, volem celebrar que tota aquesta feina és a punt de donar el primer fruit amb el vot dels ciutadans. Estam convençuts que l'esforç de pacte i de sumar forces que hem fet aquests darrers mesos, posant en valor allò que ens uneix i deixant de banda les diferències, serà ben valorat pel pollencins i pollencines que amb el seu vot obriran la porta al canvi a millor que el poble necessita.

Vos esperam a la Plaça Vella i, si encara algú té dubtes, allà tindrà als nostres candidats per parlar-ne obertament.

PLAÇA VELLA - POLLENÇA

DIVENDRES 22 A LES 20'30H.

Amb les intervencions dels caps de la llista i en candidat a batle Miquel Àngel March.

Les actuacions musicals dels xeremiers, de Joan Castells "Petit" i de Martí Sàez.

Amb projecció d'audiovisuals.

Monòlegs

Fotocall Junts Avançam

I per acabar un pa amb oli i granissat per als assistents.

 

 
I si avui vespre sou per la zona de Palma també podeu participar de la clausura de campanya de MÉS per Mallorca, que es celebrarà a Sant Jordi
 

Tancament de Campanya

Plaça Bisbe Planas, Sant Jordi,

 

Biel Barceló a Pollença, aquest dilluns 18, 20h. Sala de mitings del Convent.

psm-pollenca | 17 Maig, 2015 01:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dilluns hem de dedicar temps a les eleccions autonòmiques. No només l'Ajuntament influeix en la vida dels pollencins.

Perquè aquestes eleccions no es juguen només en l'àmbit local, sinó que està en joc el Govern Balear i el Consell de Mallorca: l'educació, el turisme, la sanitat... qüestions molt importants que depenen d'aquestes institucions que no han d'estar per més temps en mans dels actuals governants del PP, Bauzà i Salom.

Presentació amb audiovisuals i les intervencions de Tomeu Cifre Bennàsar, regidor de MÉS i candidat dins la coalició Junts Avançam, Biel Cerdà i Joana Aina Campomar, candidats al Parlament i de Biel Barceló, candidat a la presidència del Govern Balear.

Després de l'acte hi haurà un refrigeri. 

Vos hi esperam ! Fem fora a Bauzà i als seus ! Indignar-se no basta. Demana MÉS !

 

 

Avui ens veim a l'acte central de campanya de JUNTS AVANÇAM

psm-pollenca | 15 Maig, 2015 15:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui ens veim a l'acte central de campanya de JUNTS AVANÇAM. Amb els nostres candidats i explicant el programa.

20,30h Plaça Miquel Capllonch. Port de Pollença

En acabar l'acte hi haurà un refrigeri per tothom.

 

Vos esperam a la Plaça Miquel Capllonch per compartir junts aquest camí cap al canvi. Si no podeu assistir podreu seguir l'acte en directe a partir de les 20,30h:

 

Avui, debat al Club Pollença

psm-pollenca | 14 Maig, 2015 17:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una legislatura més es celebrarà el debat de candidats al Club Pollença. Els set candidats hi seran presents, entre ells el nostre, el de la coalició Junts Avançam, Miquel Àngel March.

Un programa, 100 propostes i 27 candidats pel canvi

psm-pollenca | 13 Maig, 2015 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Vos adjuntam el fruit de dels 7 assemblees de programa que varem fer ja al mes de març, condensat en 100 propostes que constitueixen el nostre programa resumit. Un programa fet de lamateixa manera que Junts Avançam fa comptes governar: amb participació i escoltant molt a les persones.

 

 

 
A la nostra plana web prodreu trobar el programa complet, organitzat per temes, clicant sobre l'enllaç:

Avui parlarem d'Habitatges Turístics

psm-pollenca | 11 Maig, 2015 10:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui la coalició Junts Avançam parlarem d'Habitatges Turístics Vacacionals amb tothom que es vulgui acostar al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. 

Es tracta d'una de les activitats econòmiques més importants del municipi i pensam que cal concretar quines mesures pensam que s'han de prendre per potenciar que aquesta sigui una oferta de qualitat i  motor de desestacionalització. Tothom hi és ben convidat !

 

 

 

EL divendres serem a Sant Vicenç i dilluns xerrarem d'Habitatges Turístics

psm-pollenca | 07 Maig, 2015 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dijous a la nit comença oficialment la campanya electoral. Diuen que quan arriba la campanya la feina ja s'ha d'haver feta, que no és amb una campanya que s'aconsegueix el suport del ciutadans, sino abans. Això en bona part és cert. Els partits que formam la coalició Junts Avançam hem fet molta feina aquests quatre anys i en concret des de MÉS per Pollença (PSM), s'ha fet la tasca més enèrgica de oposició a les iniciatives errònies del PP, ara transformat en PP i TOTS (o és TOTS PP ?). N'hi ha prou en repassar les gravacions i les actes del plens per constatar qui ha aturat els peus en moltes ocasions al PP i amb qui ha tingut les topades més fortes.

En campanya, emperò, hi hem de ser. I més amb un projecte que com a coalició es presenta per primera vegada: JUNTS AVANÇAM, i amb un candidat, en Miquel Àngel March, que és nou en unes eleccions.

Aquest divendres serem a Cala Sant Vicenç, oferint als veïns d'aquest nucli una alternativa possible i real que doni resposta als anys de deixadesa que pateixen.

I el proper dilluns  parlarem d'Habitatges Turístics Vacacionals, fent propostes per aquesta important activitat del municipi. 

També ens veurem als mercats de Pollença i Moll durant aquests dies de campanya electoral. Allà serm per rebre els vostres suggeriments i inquietuds.

 

 
 

 

Raons pel canvi: un Ajuntament que no ha sabut fer-se valer

psm-pollenca | 04 Maig, 2015 10:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Anam a fer una sèrie d'articles per repassar el que ha estat la realitat del municipi en aquesta legislatura, ara que el bombardeig de missatges triomfalistes per part dels governants actuals ens poden fer perdre la memòria, tan necessària perquè els ciutadans passem comptes davant les urnes.

Un dels motius que fan que el canvi polític a Pollença sigui, no ja convenient, sinó una necessitat, ha estat la manca de fortalesa de l'Ajuntament per reclamar de les altres institucions el finançament i el compliment dels seus compromisos amb Pollença.

Va començar l'estiu del 2011 amb la retirada de la subvenció de la Conselleria de Turisme al Festival de Pollença, una subvenció que pujava a 250.000 euros anuals. Llavors l'actual batle va justificar i defensar al seu company conseller Carlos Delgado en aquesta decisió.

Continuant amb la Conselleria de Turisme podem parlar dels doblers perduts a causa de la no execució de l'Auditori de Moneo (recordau, el projecte estrella de la legislatura conjunta de Tomeu Cifre O. i Joan Cerdà beneït per Jaume Matas). No es tracta de la subvenció que s'hauria rebut per fer-lo, sinó dels doblers del Pla de Cooperació que es rebien cada any, que s'havien d'incrementar per finançar aquest projecte, i del que, en lloc d'incrementar-se, no se'n rebé ni un euro durant anys. Total: 675.909,32 euros

Després va continuar amb el tancament del Centre Ornitològic de La Gola en paral·lel a la deixadesa d'aquesta zona humida. La conselleria responsable era la de Medi Ambient, a traves de l'IBANAT. Tanta va ser la deixadesa que fins i tot un sementer que s'havia reforestat amb una subvenció de La Caixa es va deixar morir per manca de manteniment i reg. El centre de turisme ornitològic, pioner a Mallorca, ha estat tancat tota la legislatura i a força de mocions i esmenes al pressupost de la oposició s'ha aconseguit que ara s'hagi introduït una partida per tal que l'ajuntament pugui col·laborar amb la Conselleria a la seva obertura. No s'ha sentit de l'equip de govern cap crítica al conseller Company per l'estat de la Gola.

També a la Gola, l'estiu passat, l'Ajuntament va haver d'assumir el dragat del fons a l'alçada del pont, per permetre la renovació de l'aigua, ja que s'havia tapat i l'aigua s'estancava. Una despesa de 4.165,53 euros.

Pel que fa al manteniment de les escoles, ja és una contant l'abandonament a la que ens ha tingut sotmesa la Conselleria d'Educació. A cada ple on es fa dació de comptes de factures, els informes de l'Interventor recorden que moltes despeses de manteniment de les escoles les hauria de fer la Conselleria i, en canvi, van a compte dels pollencins. I no es tracta de quantitat petites (5.904 euros per les reparacions a la façana del Joan Mas, 10.935,96 al Costa i Llobera, tancament plafons C.P. Port 5.133,25 euros, caixó extractor al Joan Mas de 3.886,34 -això només des de l'octubre cap aquí-).

I la cirereta del pastís la podem considerar el finançament de les obres de l'aparcament del poliesportiu i de Can Llobera, unes obres incloses en el Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca que aquesta institució no ha pagat, però que, curiosament, els seus responsables han estat rebuts amb tot els honors a la inauguració. No ha estat fins les darreres setmanes, quan el PP va decidir apartar el batle per les seves imputacions, que aquest no s'ha decidit en posar en marxa el procediment judicial i reivindicar-se davant els seus encara ara companys de partit. En total 524.169,30 euros més que afegir al feix.

En definitiva, un Ajuntament que no ha mirat gens pels pollencins, que hem suportat una pujada de taxes i impostos a la vegada que es deixaven perdre totes aquestes ajudes i subvencions mentre l'equip de govern amb el batle al capdavant ho consentien sense piular.

Cal un canvi. Cal Junts Avançam.

 

Molta fotografia però poca reivindicació del cumpliment de deures davant els polítics d'altres institucions.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb