"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Funció pública. Català i Nivell 33.

psm-pollenca | 24 Juliol, 2015 13:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El Consell de Govern ha acordat l’inici del tràmit de modificació de la Llei 3/2007 de 27 de març per què el coneixement de la llengua catalana sigui considerat un requisit per a l’accés a la funció pública a les Illes Balears.

 

 

 

Consell de Govern: Inici de la tramitació de l’avantprojecte de la llei de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

A proposta de la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, el Consell de Govern ha acordat iniciar la tramitació d’un avantprojecte de llei de modificació de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
 
La Llei 9/2012, de 19 de Juliol, de modificació de la llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, va suprimir el requisit de coneixement de la llengua catalana per a l’accés de la funció pública de les Illes Balears i per a la provisió de llocs de treball. (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb