"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Successió intestada.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2015 08:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Govern impulsarà una llei perquè en els casos de successió intestada, a falta de parents, la CAIB sigui partícep. JA ERA HORA. Les Illes Balears som l’única comunitat autònoma amb dret civil propi on l’herència intestada és atribuïda a l’Estat. Durant els darrers quatre anys, s’han liquidat a Balears per aquest concepte 2,11 milions d’euros.

Consell de Govern d'avui:

La Conselleria de Presidència iniciarà la tramitació d’un avantprojecte de llei de modificació del Text refós de la Compilació del dret civil de les Illes Balears, aprovat pel Decret legislatiu 79/1990, de 6 de setembre, que asseguri que, en els casos de successió intestada de les persones amb veïnatge civil balear, a falta de parents, sigui cridada a l’herència la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb