"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Serra de Tramuntana. Paratge Natural.

psm-pollenca | 28 Juliol, 2015 11:15 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El dia 28/06/2011 és el dia que la Serra de Tramuntana va ser declarada oficialment Patrimoni de la Humanitat. La pasada legislatura, poca feina efectiva es va fer per impulsar i maximitzar els efectes positius de la declaració de la Serra com a patrimoni mundial i la seva incidència en benefici de la Serra i de tots els sectors econòmics i socials propis d’aquest indret, com ara: el turisme, l’artesania, l’agricultura, la cultura, la indústria de transformació agroalimentària...

Com ja és sabut, la Serra de Tramuntana és una alineació muntanyosa d'uns 90 km de llargària que s'estén al nord de l'illa de Mallorca. Es caracteritza per la diversitat de paisatges: espais forestals formats per alzinars, pinars, carritxars i d'altres espècies, s'alternen amb els agrícoles com són els oliverars. A més, cal destacar la gran quantitat d'espècies endèmiques de flora i fauna.

La seva superfícieés de 63.084,00 hectàrees (1.123,00 hectàrees marines i 61.961,00 hectàrees terrestres). Situada al nord de Mallorca i ocupa part dels municipis d'Alaró, Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Campanet, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Lloseta, Mancor de la Vall, Palma, Pollença, Puigpunyent, Santa Maria, Selva, Sóller i Valldemossa. (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb