"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Veu la llum una de les reivindicacions més important de MÉS, la posada en marxa d’una Renda Social.

psm-pollenca | 03 Novembre, 2015 10:25 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Govern destinarà el major pressupost que s’ha destinat mai a una projecte de serveis socials 20 milions d’euros.

  La renda social, un dels compromisos dels acords de governabilitat, ja té pressupost per l’any 2016. El Govern destinarà 20 milions d’euros a aquesta prestació per a persones sense recursos econòmics per l’any que ve i es preveu que es pugui començar a percebre dins el primer semestre de l’any que ve. Aquesta és, segons ha explicat el vicepresident del Govern, Biel Barceló, "la quantia més elevada destinada mai a una iniciativa de Serveis Socials a la nostra comunitat"·

La renda social, que suposa un nou dret per a la ciutadania, s’aplicarà de manera progressiva i beneficiarà en una primera fase les famílies sense ingressos amb menors a càrrec. S’ha establert una quantia mínima de 428 euros, ampliable fins a un màxim de 776, en funció del nombre de menors presents al nucli familiar. Es calcula que en aquesta primera fase beneficiarà devers 3.000 famílies, que equivaldrien a entre 9.000 i 12.000 persones.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb