"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

"Un aval, val una veu".

psm-pollenca | 06 Novembre, 2015 19:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

MÉS per Mallorca té un objectiu el 20-D: aconseguir fer història i que Balears tingui una veu independent i pròpia al Congrés dels Diputats. Antoni Verger assumeix aquest repte amb ganes, il·lusió i el suport del 75% de les persones que han votat a les primeres primàries, obertes a tota la ciutadania que s’han duit a terme a les Illes per obtenir els candidats i candidates a unes eleccions generals. “Hem tornat a demostrar, amb aquesta lliçó de democràcia, que creim en la participació i que la practicam”, ha assenyalat Verger a Can Alcover, on la formació ha presentat els resultats de les primàries.
També ha tingut lloc la presentació de la campanya de recollida d’avals “Un aval val una veu”. Ha estat Antoni Verger qui ha explicat que la fita marcada per MÉS és la de sumar 4.000 firmes.

El proper diumenge a Pollença també recollirem avals per a poder presentar candidatura al Congrés i al Senat, qui vulgui signar es pot atracar al mercat diumenge mati.

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb