"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

“Mai no havíem estat tan a prop d’aconseguir representació al Congrés”

psm-pollenca | 17 Novembre, 2015 10:15 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Biel Barceló: “Mai no havíem estat tan a prop d’aconseguir representació al Congrés”.

 Entrevistam el vicepresident del Govern i coordinador general de MÉS per Mallorca, que fa un repàs dels primers 100 dies de canvi i dels reptes que té per endavant la formació.

 Quina valoració fa d’aquests primers 100 dies del Govern del Canvi?

En faig una valoració positiva, perquè s’han duit a terme moltíssimes accions de les previstes en els #AcordsPelCanvi. Sobretot les mesures de caràcter social, de rescat a la ciutadania: la posada en marxa la renda social, accions d’ocupació juvenil, la recuperació de drets sanitaris per a tothom, aconseguir finançament en innovació i en eficiència energètica destinat a pimes per crear llocs de feina... són mesures positives que han marcat aquests primers 100 dies.

Vist amb perspectiva, pensa que el mandat ciutadà de canvi del passat 24 de maig s’està complint adequadament?

Anam fent passes endavant. Les expectatives son molt grans, i per tant les exigències són moltes; entenem que hi hagi gent que demana canvis profunds molt aviat. Ara bé, també s’ha de tenir en compte que no ens hem aturat de fer canvis: aquesta mateixa setmana hem presentat la llei de fosses, hi ha les fites de govern que acab de comentar... Anam avançant, però queda molta feina a fer, encara.

MÉS ostenta la Vicepresidència del Govern, la Presidència dels consells de Mallorca i Menorca, tindrà la Batlia de Palma durant dos anys, té una quinzena de batles arreu de Mallorca... És molta responsabilitat. MÉS sabrà fer-se gran?

En primer lloc, no és la primera vegada que governam. El fet de tenir experiències anteriors és un grau a favor nostre, a diferència d’altres formacions polítiques. D’altra banda, assumir aquestes responsabilitats suposa un sobreesforç no només a nivell personal i humà, sinó també com a organització, a l’hora de gestionar aquesta situació. MÉS hi està preparat. A més, hem aprofitat per eixamplar el nostre àmbit. Molta de la gent que hem acostat a les institucions i al projecte per fer feina amb nosaltres és gent que eixampla el projecte i obre l’espai de MÉS.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb