"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS proposa repartir el treball i modificar els horaris com a garantia de feina i conciliació

psm-pollenca | 26 Novembre, 2015 10:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La nostra prioritat són les 90.000 persones sense feina que hi ha a les nostres Illes.

 

Les 91.800 persones en situació d’atur al mes d’octubre d’enguany a les Illes Balears, així com la gent amb feina però precària, són la gran prioritat de MÉS.

En els darrers anys l’atur ha estat l’excusa per empitjorar les condicions laborals de la majoria i precaritzar les condicions de feina. A partir de les reformes laborals tant de Rajoy com de Zapatero, s’ha instaurat un règim d’acomiadament lliure, gairebé subvencionat. La por a quedar-se sense feina s’ha fet servir per abusar de les modalitats de contracte existents. Especialment dels contractes a temps parcial, que a les nostres Illes concentren el gruix del frau en la contractació, amb gent contractada a 10 o 20 hores setmanals que en realitat en fa 40 o 50.

Per altra banda, el retard en l’edat de jubilació implica que milers de persones que han estat dècades treballant i cotitzant ara no poden jubilar-se fins als 67, mentre tenim una de les taxes d’atur juvenil més altes de tot l’Estat espanyol.

El cap de llista al Congrés Antoni Verger ha assenyalat que “l’atur, la pobresa i la precarietat són tres elements lamentablement cada vegada més presents, que han de ser superats amb un gran acord social. El candidat també ha apuntat a la necessitat d’aconseguir que “la feina torni a ser un dret per viure millor, en una societat on treballem per viure, i no visquem per treballar.

 

 (Segueix)

Ple Ordinari de Novembre

psm-pollenca | 26 Novembre, 2015 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dijous 26 es celebra el Ple Ordinari de Novembre a les 20h a la Sala de Plens.

S'hi du la modificació de l'ordenança de preus per matrimonis civils, que passaran a tornar a ser gratuits pels pollencins, després que a la passada legislatura es posas una taxa quan es celebraven fora de l'horari laboral o fora de l'edifici de l'Ajuntament.

També el reconeixement del pagament del solar de la zona verda de Can Bach. El Jurat d'expropiació al 2011 va fixar un import de 2.361.788,77 euros dels que l'Ajuntament ja n'ha pagat 1.129.374,90 eur. i ara establirà altres dos pagaments més pels anys 2017 i 2018. Aquesta zona verda estava qualificada com a tal pel Pla General del 1990 i en no fer-se efectiva els propietaris varen demanar que es fixes el justipreu aconseguint del Jurat d'Expropiació una valoració molt elevada que el Tribunal Superior de Balears ha confirmat.

Aquests son tots els punts que es tractaran en aquest ple:

 

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb