"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Cap a una societat més justa.

psm-pollenca | 08 Març, 2016 09:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Entra en el Parlament la llei per a garantir els drets LGTBI i amb l’abstenció del PP i Ciutadans.

 El diputat de MÉS, Nel Martí qui ha coordinat aquesta llei que té com a objectiu garantir els drets LGTBI i eradicar la LGTBIfòbia, va reconèixer la lluita de les organitzacions que defensen els Drets LGTBI com Ben Amics i la violència de molts joves, patida pel fet de no ser heterosexual. “No sóc el protagonista de res. Són Ben Amincs i Kevin qui va patir una agressió física per la seva orientació sexual o n’Alan, joves que hi han patit tant i tant de fets d’identitats falses que s’amaguen a les xarxes socials i que el que fan és practicar un bulling autènticament assassí. Cadascú tindrà la seva consciència”.

Martí també va fer un discurs contundent en contra de qui discrimina “És una llei en contra dels miserables i de les misèries morals d’humanisme perquè s’ha de ser molt miserable per marginar, discriminar, violentar moralment o físicament a una persona per motius de raça de gènere o d’identitat o orientació sexual, en definitiva pel fet de ser diferent”. Per donar resposta a aquestes agressions el diputat de MÉS per Menorca va fer una crida a la responsabilitat de les administracions “Els poder públics no poden ser tolerants amb els intolerants”

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb