"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Canviar o maquillar?

psm-pollenca | 12 Març, 2016 08:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Amb els resultats de les passades eleccions generals, de les quatre candidatures més votades, PP, PSOE, Podemos i Ciudadanos, només n’hi ha una que és totalment prescindible per formar una majoria que permeti la investidura d’un nou president, i aquesta és Ciudadanos. Així és, Ciudadanos no li basta al PP per obtenir més vots a favor que en contra. Tampoc li basta al PSOE, amb la particularitat que la presència de Ciudadanos fa inviable el vot a favor de les forces d’esquerres i sobiranistes i impedeix que Sánchez pugui obtenir més vots a favor que en contra. De fet, només hi ha dues majories possibles, la gran coalició de PP i PSOE o la coalició de PSOE amb Podemos. A aquesta darrera, només li faltarien cinc vots favorables i unes quantes abstencions per superar el previsible vot en contra de PP i de Ciudadanos. Aleshores, perquè Sánchez i el PSOE s’han abraçat a Ciudadanos, si saben que aquesta aliança impedeix formar una majoria progressista? Ni tan sols han intentat l’opció progressista. Només hi ha una explicació: Sánchez i el PSOE, malgrat que reclamin un vot favorable al canvi, hi són per evitar el canvi.
 
 
 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb