"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

EL PITJOR DE LA CORRUPCIÓ

psm-pollenca | 15 Març, 2016 09:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Interessant article de Pere Sampol.

 Les desenes de “casos aïllats” de corrupció que han sacsejat el Partit Popular fan que es comenci a parlar de corrupció sistèmica. No debades, ja hi ha veus que propugnen la il•legalització d’aquest partit al qual acusen d’organització criminal, basant-se en la Llei de partits, que va servir per il•legalitzar Herri Batasuna i les seves successives marques, fet que impedí que es poguessin presentar a les eleccions. Aquesta proposta comença a prendre consistència quan els “casos aïllats” s’entrellacen entre ells i apunten a la Direcció estatal, sospitosa de finançament il•legal i de blanqueig de diners. Dia rere dia, les investigacions judicials deixen al descobert una trama delictiva que se serveix del poder per estafar centenars de milions d’euros de les arques públiques o aconsegueix comissions milionàries gràcies a adjudicacions fraudulentes de contractes públics.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb