"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Reus: “Molt contents per l’aprovació de l’Impost de Turisme Sostenible”

psm-pollenca | 29 Març, 2016 09:46 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El dia d’abans de l’aprovació de l’Impost de Turisme Sostenible al Parlament, segons ha explicat el diputat Antoni Reus, “només hi ha un debat per matisos i és que anteriorment s’han acordat més de la meitat de les esmenes”. En total s’han consensuat 46 de les esmenes presentades.

La situació és molt diferent de la de fa 15 anys. “Actualment ningú discuteix la necessitat. Nosaltres continuam defensat i així ho farem demà amb el vot particular, la finalitat social en relació a destinar paren infraestructures sociosanitàries”. En aquest sentit, Reus recorda les necessitats de donar resposta al que estableix la llei de dependència i l’aposta de la formació ecosobiranista de destinar recursos d’aquest impost a complir aquesta normativa.

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb