"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L’IMAS destina 1,1 milions d’euros a activitats de suport a l’habitatge per a persones amb discapacitat intel•lectual.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2016 08:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El departament insular gestionat per MÉS per Mallorca ha posat en marxa aquesta convocatòria de subvencions per a entitats adreçada a serveis de caràcter socioeducatiu més que assistencial.

La consellera de Benestar i drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha anunciat la convocatòria d’ajudes econòmiques per a entitats que duen a terme activitats de suport a l’habitatge per a persones amb discapacitat intel•lectual durant el 2016.

En aquest sentit, la consellera de MÉS per Mallorca ha assegurat que l’’import màxim que l’IMAS destinarà a aquesta convocatòria és de 1.098.263,66 euros i va adreçada a serveis de caràcter socioeducatiu més que assistencial.

 

 (Segueix)

La Serra compleix 5 anys de patrimoni de la humanitat .

psm-pollenca | 19 Juliol, 2016 09:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha presentat l’informe de la UNESCO que avala que la serra de Tramuntana continuï sent patrimoni mundial perquè «els valors segueixen sent els mateixos». A continuació, s’han reunit amb els batles i batlesses dels municipis de la Serra.
 
 La serra de Tramuntana ha complit 5 anys com a patrimoni mundial de la UNESCO, en la categoria de paisatge cultural. Coincidint amb el dia de la declaració, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha presentat l’informe de la UNESCO que avala que la Serra continuï sent patrimoni de la humanitat.
 
 
 (Segueix)

1.057 nous beneficiaris per dependència a les Illes Balears .

psm-pollenca | 12 Juliol, 2016 09:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La dada és significativa ja que suposa més beneficiaris que en tota la legislatura passada.

Després d’un any de Govern, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha reactivat la Llei de Dependència incorporant més beneficiaris al sistema de dependència, incrementant la nòmina de prestacions econòmiques, creant noves places residencials i agilitant els tràmits per accedir al sistema de dependència a les Illes Balears. En el darrer any s’han incorporat 1.057 beneficiaris al sistema de dependència, més persones que durant tota la legislatura passada, ja que en quatre anys (2011-2015) varen ser 804 les persones incorporades.

D’aquesta manera, s’ha passat dels 11.510 beneficiaris que hi havia al maig de l’any 2015 als 12.567 del maig de 2016. Per illes, Mallorca registra 9.889 beneficiaris de prestació per dependència, Menorca 1.411, Eivissa 1.199 i Formentera 68
 
 
 (Segueix)

“El tren de Mallorca ha d’arribar a la mar”

psm-pollenca | 05 Juliol, 2016 09:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Verger reclamarà els 300 milions d’euros del Conveni Ferroviari compromesos per l’Estat i lluitarà per tenir una xarxa digna i eficient.

 

"És intolerable que durant tots aquests anys de crisi profunda s’hagin continuat destinant entre 2.500 i 3.000 milions d’euros anuals a construir noves línies d’AVE, mentre el Conveni ferroviari de les Illes Balears ha quedat a zero", ha denunciat el candidat a Congrés de MÉS amb la coalició Units Podem MÉS Verger també ha recordat que les obres del tren de Llevant que estan a la meitat. "Amb 90 milions d’euros es podria fer arribar el tren de Manacor a Artà i després dur a terme la posterior perllongació cap a Cala Ratjada. També, tenim una obra de tren pendent Sa Pobla-Alcúdia. El tren de Mallorca ha d’arribar a la mar. Falten 13 quilòmetres per fer-ho"

El candidat ha remarcat que totes aquestes obres no s’han fet perquè l’Estat ha incomplit sistemàticament el Conveni Ferroviari. "Falten 300 milions d’euros per arribar i per tant això serà una reivindicació forta i contundent d’Units Podem MES en el Congrés", ha assegurat, així com ha deixat clar que "exigirà el compliment d’aquest conveni i farà feina per poder tenir una xarxa digna, eficient i que serveixi per potenciar el transport públic a Mallorca.

Per la seva banda Jaume Alzamora, regidor d’Artà qui també ha estat present avui a la roda de premsa ha assenyalat que aquesta reivindicació ve d’anys enrere. "Fa molts anys que reivindicam aquesta infraestructura, que s’havien iniciat i que es varen aturar la passada legislatura pel caprici del conseller del PP." Alzamora ha afegit que reclamen "per justícia social, econòmica i territorial que es pugui recuperar aquestes inversions".

 

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb